Tuesday, March 04, 2014

Semangat Mac!

Just quick post untuk Mac.

1. Semangat nak berblogging dah makin menyusut. Aku tak tahu puncanya apa. Nak kata busy sangat tu tidaklah. Sebab dulu--dulu pun busy. Tapi sempat je siapkan paling tidak satu hari satu entry. Gilabab gigih. Aku dah tak minat blogging ke?

2. Gadget phone yang banyak ke arah micro-ing thingy like microblogger Twitter atau micropics Instagram. Sikit sebanyak sangat mempengaruhi.

3. Dah jarang tengok keliling, maka tak banyak isu yang nak ditulis? Mungkin!

4. Mau backpack seluruh Sarawak. Sementara masih duduk sini, kan?

5. Hidup ni singkat. Nak bermusuh buatpa? Live life to the fullest.

6. Sejak duduk Sarawak, keterbatasan nak tonton filem baru di panggung sangat ketara. Maklumlah tempat tinggal sekarang memang tak ada kemudahan tu. Harapnya Sejoli masih ditanyangkan.

7. Dah masuk Mac?! What the! Bulan depan dah masuk 29 tahun. Luckly  ayah dan mak tak pernah menyibuk soal anak dia nak kahwin bila. Mekasihlah mak, ayah! ha ha ha

8. Cuaca makin tak stabil. Kejap sejuk gila. Kejap panas nak kemarau. Kejap jerebu. Pips semua, sila jaga kesihatan. 


ps: It's March already. Nearly a year. Thanks to YOU who makes my journey complete with fun and adventure. <3 i="">

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR