Tuesday, November 12, 2013

Welcome November!



Apa kabar semua?

2013 dah makin hampir ke penghujung. Sedar tak sedar kan?

Blog aku pulak makin sepi. Baru rasanya haritu kemain beriya-iya nak update bagai.

Sometimes I wonder macam mana aku dapat idea untuk update hari-hari macam dulu-dulu?
Mungkin time tu aku seorang observer. Sekarang mungkin tak lagi.  (kot)

Beberapa perkara aku himpunkan dalam satu entry kali ni:

1. Budak muda remaja buat video yang akhirnya dibuat parody lalu tersebar di internet. Zaman sekarang kan. Tapi terlalu banyak parody pun buat kita tak tau nak menyampah kat video asal atau video acah parody tu.

2. Bila tengok status FB sendiri beberapa tahun dulu, especially masa zaman belajar degree 3 tahun lalu, rasa nak teketawa pun ada.

"Fliping thru my Law notes and get ready to crackin my head. Mornin fella!"

Bapak poyo status!

2. Perubahan terbesar dalam kerjaya diri sendiri. Harap mendapat Disember yang manis!

3. Terima kasih buat yang membeli Antologi Fobia. Tunggu hadiah istimewa sekali lagi, Disember ini. #Ahem!

4. Harap plan ke Langkawi tahun depan menjadi. I am really looking forward for that. Last trip was my hectic and enjoy at Sabah. It was 2 years ago.

Lastly, Havva cup of tea!


Teh ni tersimpan dalam peknya lama dah. Hadiah seorang kawan ketika pulang ke tanah halaman, Indonesia.

2 comments:

mahmud thalut said...

Assalam..
Ya. Khabar baik-baik saja. Kini kita di November. Insyaallah garisan penamat hari yang ke 365 2013 juga sudah hampir.

Wahh.., terasa nak bancuh secawan lah juga - cuma lipton jer :)

P/s : update-update lagi ya nanti. Memang bagus penulisan dalam blog ini :)

Faizal Sulaiman said...

mahmud thalut---> terima kasih.

lama sangat saya tak update. hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR