Wednesday, October 01, 2014

Hello Oktober!

Aku suka draf entri kemudian jadikan ianya post untuk hari-hari mendatang.

September meninggalkan aku dengan pelbagai rasa. Aku tetap tersenyum sebab itulah namanya kehidupan.

Jadi aku boleh rumuskan sepanjang 9 bulan bertapak di 2014, rencah-rencahnya adakala mengejutkan. Tapi sebagai seorang yang matang, aku tanganinya dengan sebaik yang mungkin. Lumrahlah semua benda ada pasang surut kan?

Well, paling best tentulah trip singkat ke Pulau Perhentian! Rasa macam nak lama lagi je kat situ. haha.

Sesungguhnya aku dan laut berpisah tiada!



PS1: Dah dapatkan ebook Antologi MF2014 terbaru dari FIXI? Cepat gi download! Free kot!
PS2: Ada filem tempatan yang menarik minat aku untuk tonton. Antaranya Lelaki Harapan Dunia.
PS3: Sudah tonton Maps to the Star dan Boyhood. Nanti-nantilah review sebab demam Oscar masih belum panas.
PS4: Upcoming event. P Ramlee the Musical di Panggung Sari, Istana Budaya.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR