Friday, May 31, 2013

Sindrom Telefon Pintar

Sejak ada smartphone, aku ingat aku sorang saja yang "tak-berapa-nak-update". 

Rupanya ramai blogger jugak.

Sometimes I wonder myself:
A) Busy sangat ke aku?
B) Writers block?
C) Semangat nak blogging tu dah hilang?(OMG!)

Yang C tu minta elak. Biarlah aku blogging sampai ke tua nanti. Sekarang ni muda belia lagi.

Actually, dalam smartphone pun ada application blogspot, cuma gambar yang kita attached tu tak boleh nak edit macam kita edit gunakan computer.

Sometimes, technology can kill you.

Aku akui kenyataan ini.

Hah! Tengok! 2013. Sikit-sikit entry aku! Dulu kemain rajin satu hari satu entry. Wake up faizal! La ni ko pon dah jarang merayap ke blog orang lain.

 


Kadang-kadang being old school pun lebih baik berbanding terlalu moden ni.

2 comments:

Hanih Borhan said...

Tulah... Memang tak feel kalau update blog pakai smartphone... Nak kena guna komputer jugak... Tak puas kot kalau pakai smart phone...

FaizalSulaiman said...

Hanih Borhan ---> tau takpa. computer juga feeling nak blogging :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR