Wednesday, September 07, 2011

800

KLIK KAT IMEJ UNTUK MEMBACA
TIPS: Open in a new tab
(Kecuali Oktober 7 dan 7 Days)


Kisah seram inspirasi dari filem 'Three'


Antara yang terawal. Manuskrip asalnya siap pada tahun 2007


Kisah yang banyak bermain dengan masa


Ending ni sangat twist and turn


Antara kegemaran aku


First time menggunakan nama kenalan ketika menulis cerpen ini


Pengorbanan seorang abang yang luarbiasa pada adik adiknya


Kisah ini...gila!hahaha

Ilusi si penagih


Dua bahagian.Lepas gian menulis kisah suspense thrillerAlign Center


Percubaan kali pertama menterjemah musical play into a short story.
Gila mencabar aku rasa



Kisah tentang manusia terdesak dan sanggup lakukan apa saja


Percubaan kali pertama menulis genre romatik komedi


Cinta Tragis



Kehidupan kali ke dua


Antara yang terawal (2009), cuba lari dari genre bunuh-bunuh


Kolaborasi dengan blogger El Zaffril.25 episode.hah! ambik!


Kolaborasi 5 Blogger, menceritakan pengalaman seram mereka


Percubaan dalam menulis genre cinta islamik


Cuba lagi, menulis kisah cinta terlarang


Cerpen-cerpen dan mini siri-mini siri inilah yang menyumbang kepada 800 entry sehingga sekarang.

Moga misi menulis berterusan!

12 comments:

shandye. said...

wau. byk tuh. mana boleh baca semua nih? uhhuhuhu....

MR. SYAH said...

wow banyaknya FS dah tulis.. teruskan lagi.. ada banyak juga yang saya dah baca..

epol said...

tahniah & hebat..patotnya dah leh compile and jual kat publisher ni bro..teruskan menulis

FaizalSulaiman said...

shandye. --->hehe klik kat imej je:)

FaizalSulaiman said...

MR. SYAH --->thanks syah.nanti tulis lagi, baca lagi ye syah.hehehehe

FaizalSulaiman said...

epol---> nak juga tapi aku kadang2 malas nak edit bagi 'cantik' jalan ceritanya.hehehe

mr.syazwan said...

FAIZAL SANGAT BERBAKAT DLM PENULISAN

TERUSKAN

apa kata buat novel n pasarkan

untung2 kaya

hehe

eddy syrol said...

hebat... :)

jom singgah
ady budika BW blog tett tett

FaizalSulaiman said...

mr.syazwan--->insyaAllah wan.usaha ke arah tu ada.tengok nanti bagaimana:)

FaizalSulaiman said...

eddy syrol--->thanks eddy!

hanaahmad said...

cemburunya aku. macam mana nak jadi macam kau ni FS? kongsi tips sket. hihi

FaizalSulaiman said...

hanaahmad --->ahahahahaha...sebab minat gaknya hana.jadi banyaklah yang aku dah tulis.

tips? takde tips rasanya.bila aku nak menulis, aku tulis lah:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR