Wednesday, February 15, 2012

Mari Kita Rasa Kopi Julia. Promo Antologi Cerpen 'Kopi'

Click and open in a new tab untuk tumbesaran lebih jelas


Akhirnya. Alhamdulilah.

Ini adalah promo muka surat pertama 'Kopi Julia' yang ditulis secara enthusias oleh aku selain pertama kali ianya dibukukan. Jangan cerita pasal perasaan sebab gelodak jiwa ni Tuhan saja yang tahu betapa rendah diri ni melihat tulisan-tulisan penulis lain yang sangat berbakat, intruiging dan melankolik dalam himpunan adiktif ini.

Like dulu fan page INI dan kau orang semua pasti mengenali nama-nama yang dah biasa dalam penulisan mainstream dan indie.

Sebanyak 19 cerpen, Kopi Julia berada dalam senarai ke 17 maka tinggal lagi 2 cerpen yang masih tinggal. Sedikit sebanyak tentang Kopi Julia, well ianya tentang Julia lah! har har har.

Antologi Cerpen Kopi bakal dijual secara ONLINE pada 1 Mac 2012 ini.(tak lama lagi weyhhh) dan ianya TAKKAN DIJUAL KAT MANA-MANA KEDAI BUKU. Kelas kan? Eksklusif giteww!

Tapi kalau kata berhajat nak beli bukan online, buku comel ini akan dijual pada event Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur, tak silap April ini. How's that sound? Fair enough right?

Selamat membaca promo ni, loike fenpej dan leh beli ONLINE:) hehe

15 comments:

Eazy Izzuddin said...

Nak kena baca n beli ni heheh

FaizalSulaiman said...

Eazy Izzuddin---> whewww

selamat beli eazy!:)hehe

Nazz@Purple said...

erm..kalo nanti ada kat pesta buku..blh dpt tandatangan dr penulisnye juge?

FaizalSulaiman said...

Nazz@Purple ---> InsyaAllah datang dan rasanya memang kena datang.hehehe

W. Hidney said...

wow congrats faizal. tumpang bangga weh

NY said...

tahniah2...duk menunggu la mana cerpen faizal..rupanya yg ke 17..hmm mcm best je citenye :)
takut tlepas je..msti ramai yg berebut2 beli nnt...

FaizalSulaiman said...

W. Hidney ---> Tima kasih hidney:) Jangan lupa beli dan komen nanti.ewah!:)

FaizalSulaiman said...

NY ---> InsyaAllah kak, best.hehehe.

Kena beli awal2 nih.hehe

ghost writer said...

sebilangan besar yang lain aku pernah baca karya dorang.semua boleh tahan,termasuk kau sekali. :)

bravo!

FaizalSulaiman said...

ghost writer ---> :)

Thanks bro!

Aku yakin dan pasti, kau akan milikinya satu salinan nanti:)

shandye. said...

omaigoat..
omaigoat..
omaigoat..

ok. itu je.
hehe.

=)

FaizalSulaiman said...

shandye.---> secangkir pun ape kurengnye meh!:)

Hami Asraff said...

Wah tahniah! Makin maju setapak!

FaizalSulaiman said...

Hami Asraff ---> terima kasih, Hami:)

Alhamdulilah:)

Nazz@Purple said...

Faizal,

Buku ni publisher ape ye..nanti nak cari dekat pesta buku..jumaat ni kan start..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR