Monday, February 13, 2012

Menyorot Bulan Februari, Speku Whitney dan Promo Back To Back Segijiwa:)


Bulan Februari memang bapak la sibuk. Bulan ni pendek, tapi few things need to be accomplish, as I am applogize if my entry turun naik macam bursa saham. InsyaAllah bila semua dah settel down, ia akan kembali berupadate macam biasa. Sekarang ni sedang perah otak untuk adaptasi. Adaptasi apa? Nanti nantilah aku bagitau. Tak sepraise okay nak bagitau awal-awal. Letih juga nak adaptasi ni rupanya. Wheww

Few news update had shock the moments kan, especially upon Whitney Houston RIP. Apa yang aku nampak, media sebelah sana sukalah nak speku-speku bagai. As aku tahu through readings and sorts, Whitney memang ada ketagih dadah whatsoever semenjak jaman dia dengan tok laki dia, Bobby Brown. Suara dia masa nyanyi memang mantap lah, tapi lepas Mariah Carey steal the show, carrier Whitney macam suram-suram malap giteww. Tapi royalty dia jangan cakaplah beb. Makan tujuh keturunan belum tentu habes.

Kematian Whitney sekali lagi meletakkan rumours, hearsay as well as speculation yang spektakular setanding dengan kematian MJ, Amy Winehouse waima Heath Ledger. In carrier, Whitney diminati kerana kemerduan suara, how she inspire people selain bagaimana struggle nya dia nak lepas lari dari ketagihan dadah (kokain) dan alkohol sepertimana yang dilapor media sebelah sana.

Well, mungkin pasni ada director nak buat film biografi dia? he he he. My choice tentulah Jennifer Hudson!

One of my favorite song! Tak silap dipetik dari filem 'Bodygurad' ala-ala filem Gemilang Erra Fazira tu la:P




ps: Terima kasih bagi mereka yang menyokong penuh penulisan Segijiwa:) Sebagai tanda terima kasih, aku menyajikan BACK TO BACK episodes Segijiwa pada esok dan Khamis, bermula jam 6:40 am:)

Well, keep guessing who's Emran sebelum episode cliffhanger February 23, 2012:)

Yang belum membaca, bolehlah click kat pic.Setakat ni baru sampai episod 6:)

4 comments:

ghost writer said...

aku pun baru tau whitney houston dah RIP.aku pernah tengok satu filemnya yang lebih daring,ada adegan seks.yang ceritakan tentang ketidakpuasannya dalam hubungan seks.hebat dia nih.

FaizalSulaiman said...

ghost writer --> aku pun baru tahu malam Ahad tu. dia nyanyi bagus cuma pilihan hidup dia tu tak best. Dah kaya sangat mulalah lonely.

seks?wow!hehehe

cecepat gugel:P

shandye. said...

asal ada nudity je laju je FS mengugel.

apa nak jadi la...

(menggeleng kepala dan berlalu pergi)

FaizalSulaiman said...

shandye.--> hahahaha amboih syai:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR