Friday, May 25, 2012

Rebiu 5 Minit 'Extended' Snow White and the Huntsman!

Saya badass!!

Epik fantasi dibintangi Kristen Steward, Academy Award Winner Charlize Theron dan Chris Hemsworth bakal ditayang 31 Mei 2012 di semua pawagan di Malaysia!

Jom serbu ramai-ramai!


Baik-baik. Saya nak usap kamu


Warghhh Busuk tak mulut I??


Aku lagi chuannnnntekkkkkk (bersembur air liur)


Rahsia kechuantekan Mak. Ko hado??



Yuk perang yuk!



12 comments:

bukankosong said...

superb!!!

nnti nk tgk kt Langkawi

NY said...

tak sabar nak tgk tp mungkin lepas cuti baru dpt tgk..olahan terbaik snow white versi 2012..:)

Hanih Borhan said...

must-watch! must-watch! tak sabaq tunggu movie ni...!!! :)

FaizalSulaiman said...

bukankosong---> warghh jauhnya tgk sampai situ.

FaizalSulaiman said...

NY---> versi ni lebih dark kan, kak?

FaizalSulaiman said...

Hanih Borhan---> yeahh mesti tonton!

Hans said...

tgok trailer dia jer buat aku tak tidur malam macam perempuan yang minat dan nak beli yang dia idamkan tapi tak mampu nak beli...

memang nampka best gila filem nih...even more adventurous than Mirror Mirror

shandye. said...

hurrah!
dapat tengok dgn skendel kat penang nnt!

FaizalSulaiman said...

Hans ---> mirror mirror mcm komedik sikit. rasanya ini snow white versi serius :)

FaizalSulaiman said...

shandye. ---> kelas. skandal! hehehe

lylaROCKprincess said...

honestly...
Queen dia lagi lawa dari Snow White...
haha..

FaizalSulaiman said...

lylaROCKprincess ----> kan? what on earth that Theron nak kena jadik cantik sedangkan dia dah lawa pun :)

hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR