Monday, May 21, 2012

Segar!

Tempat fevret makan2 ni sedapnya di MidValley je.Kat Suria KLCC macam hampeh!


Isnin menjengah. Whatever you say it, isnin biru ke, isnin hitam ke, cuba tukarkan isnin tu kepada isnin merah.

Lihat aku pedulikkan I- isnin-huruf kecik? Laws are meant to be broken! Ha ha ha

Blog lama sungguh tak dikemaskini. Banyak juga tertinggal bacaan entry2 readers. Sibuk dua tiga menjak pada sesuatu yang merubah kehidupan. Ewah! Apakah? Nantikan!

# Umur dah jengah setahun lagi April lepas. Kawan-kawan dah tunang. Ada yang dah kahwin beranak pinak pun. Congrats. Jangan ditanya bila masa aku. Tuhan sedang aturkan yang terbaik buat aku, jadi follow the flow. Buat masa sekarang, aku nak kumpul duit. Kumpul harta. Jumpa yang sesuai, terus sambar. Boleh?

#Blog layout dah tukar.Saja nak bagi putih bersih. Suci nok! Ha ha ha Few slot juga ditambah macam Cerituit aka cerita twitter. Akceli aku mengagumi bro Ajami Hashim dalam menghasilkan CerpenTwitter dan Cerituit adalah satu usaha aku untuk hasilkan cerita terpendek dengan bilangan aksara yang limited. (khas buat cerita-cerita pendek gilababeng) disiarkan setiap Khamis/Sabtu atau sukahati aku nak siarkan hari apa.

#Mood update kembali. Esok shortie akan disiarkan. Ada yang tanya. Tak nyesal ke tulis cerita free-free kat blog. Jujur aku tak kisah pun. Aku suka. Ia menajamkan skill penulisan aku, tak gitu? InsyaAllah hujung tahun ni sesuatu yang bagi aku gempak akan terjadi. Harap umur panjang. On the other hand, satu lagi mini siri menjengah menjelang hujung tahun ni. Judulnya “Gemersik”.

#Terimas new followers. Sorri tau tak singgah jengah entri korang.

#Cuba mencari rentak yang sesuai dalam kerjaya and again, Tuhan tahu apa yang terbaik buat aku:)

ps: Lama tak tengok wayang. Aim tahun ni tentulah Hanyut, Azazil, Snow White and the Huntsman juga The Hobbit.

14 comments:

ana said...

wah.abang kita udah start memekak..haha..yeah..aku tunggu shortie dan series kau..

Muhamad Zaki Zafir said...

lama dh x landing sini bro ahaha..amacam, sihat? :D

NUke_Rude said...

#Cuba mencari rentak yang sesuai dalam kerjaya and again, Tuhan tahu apa yang terbaik buat aku:)

mudah2an ada lah rezeki kamu. amin. :D

FaizalSulaiman said...

ana---> terimas. esok jangan lupa baca wokey:)

FaizalSulaiman said...

Muhamad Zaki Zafir---> aku pun lama kot tak singgah blog ko

FaizalSulaiman said...

NUke_Rude---> tahniah utk ko bro :) doakan aku bleh dapat apa yang aku mahukan:)

! Arjunakirana ! said...

mcm sedap jeee...

Cik Nur said...

lama tak singgah sini... berubah wajah dah haa blog ni.. :)

NY said...

welcome back! dah lama tunggu shortie baru..penat tggu lama2..tanya kat tuit idak ler menjawab akak balik..huhu...tp akak follow cerituit yg psiko2 tu..:)

FaizalSulaiman said...

! Arjunakirana ! ---> sedap!
walaupun sebenarnya air buah je :D

FaizalSulaiman said...

Cik Nur---> hai cik Nur!

tukarlah. bosan plak warna merah tu :D

tima kasih singgah ye:)

FaizalSulaiman said...

NY---> saya pakai celcom twitter sms kak. Tak appear dalam phone. hehe

ok akak tunggu esok ye :)

Ri said...

all the best! :)

FaizalSulaiman said...

Ri ---> thanks Ri :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR