Friday, October 23, 2009

BILA KAKI DAN TANGAN HENDAK BERKATA-KATA


Ganas tak hengat tajuk n3 aku.ehehehe.Ok la..cam dah lama sangat aku tak update blog kan?. Awas!. Kata2 persaran masih lom wujud dlm kamus hidup seorang blogger tegar okeh!.hahaha.

N3 kali ni masih around kesibukan yg tak sudah2. Marah ngan penat tu toksah citer la weh. Dan isu kali ni, aku nak kongsi part2 takble bla bila mulut rasa berat nak bercakap, tangan kaki pulak ringan nak berkata2.ewahhh! Jom check it out!

1) Sindrom payah minta tulun. Masa minta tlg kita..aduoyaii muka baik gila!
2) Sindrom keje melepas batuk di dalam lif!.(dah moden so aku tukar la sket). Wat keje ikot dan dia jer. Pastu yg jadi mangsa sape?Bukan mereka dan kuarga mereka okay!.
3) Selfish. Pergh..ko ingat ko sapa?.Bila wat satu2 keputusan tu,langsung tak pena fikir orang lain!
4)Sound sikit, dah merajuk. Adeh!
5)Internet slow, Lagi2 kalu nak buka page blog. Virus apa kejadah ntah, menyerang lappy plak.Tatau mana satu ku nak sepak. (p/s:--)thanx for new followers and few bloggers yg tingalkan jejak kat my shoutbox tuh.Seyesh weh, setiap kali aku nak view page blog ku, area followers ngn shoutbox tu akan jadi loading error!)

Sebenarnya banyak lagi aku nak jot down, tp..cukupla lima jer. Tanak a lebey2. Oh ya! Next week aku dah nak final exam!. Cam tak caye doh!. Ngan study week yg aku rasa cam tak bape nak cukup buat aku rasa seriau gilak!!. Cuak..cuak..

Indera:--)Diam2 ubi berisi.Diam2 manusia?

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR