Thursday, October 15, 2009

SIBOKNYA SAYA

Entry ni ditaip dalam kepalaku penuh ngan segala esaimen dan data entry yg perlu ku key in dalam software SPSS & Excell utk thesis final semester aku.


Sbenarnya byk benda nak citer. Dah tepu sangat mungkin, so tatau nak citer mana dulu. Hahaha.

Ngan isu birokrasi yg tak sudah2, internet yg slow nak mampos plus with last minute backup assignments that need to complete n submit next week. Ada lebey kurang 3 ass-ments yg lecturer ku bagi last2 minit.Nak wat backup markah kot.

Blog novel plak da seminggu tak update.Hadoiyaiii..Sorry ye guys!. Kawe sibuk sungguh ni. InsyaAllah, mlm ni kalau connection intenet tidak lembab dan lampi, kawe update okay. Post schedule lagi!

O..ye..this coming friday ada dinner last year students for my faculty.Nak gi ke tak ekkk??

Indera:--)Nak magic potion sbb dah boost up energy.hahahaha

4 comments:

Primadona69 said...

akak sibuk ye....
sibuk katanye..
sudahh!!!
ko ingat..
aku tak tau ko sibuk abg bob tu?
hahahhaha

The Hobbit Frodo said...

gud luck exam!!!

dinner?? kalau wa .. makan mmg g nyer. muhahhahahaha

Indera said...

Primadona69 ---)perhhhhhhh ko tak agk2 doh

The Hobbit Frodo---)hohohoho

Tunjuk Bintang said...

ko kan pelahap tahap gaban.. pegi je la dinner tu! wat malu2 konon! sekeh kepala baru tau!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR