Saturday, October 03, 2009

ADRENALIN TINGKAT TINGGI


Salam.

Memula entry bulan seploh dah emo bagai. Maybe semua ni nak menguji tahap kesabaran ku.

Sabar..sabar..

Dah nak exam cam biasala pressure sana..tertekan sini. Adat ye tak?.

Banyak2 benda yang membuatkan ku hangin adalah Internet Connection.

Dia buat lagi dah!

Ok la maybe disebabkan gempa bumi bebaru ni mempengaruhi tahap ke"moist”-an connection tersebut. Kita takle nak salahkan act of God kalau perkara2 seperti ini terjadi. Ia semulajadi.

Tapi beragak la weh. Satu block aku plak tu takleh connect internet. Peciter ni bhai?.(emo nih..emo nih). Masuk ni dah dua kali perkara sama berulang. Yang pelik bin ajaib tu,blok2 lain tak kena plak. Haih! Sungguh menakjubkan kepala otak beta memikirkannya. Hmmm…ada puaka kot?

Kalau report pon, maybe the connection will recover for about 1 week!. Kira penat aku tertonggang tonggeng turun naik tangga gi report tu disifatkan berbaloi la. Hadeh!. Takble bla tol!

Sekarang ni semua assignment yang memerlukan carian tambahan di internet terpaksa ditangguhkan dulu. On the other side, lappy aku leh la “goyang kaki” tak bekerja untuk tuannya.hoho.

Takpe, aku bagi kau rehat okay!. Tolak cuti tahun ar! LOL!

Indera:--) Insan di post “Akan Tiba” sudah perlahan-lahan ku lupakan. Buat apa tunggu sesuatu yang tak pasti?.Ibarat tunggu buah tak jatuh. Walau hati perit, lupakan saja tentang rasa itu kerana ia takkan bersatu di bumi nyata…(Embun, 2002)

6 comments:

fikri FAUZI said...

lek la.jgn marah2 bro.
nanti cepat tua. ;P

Tunjuk Bintang said...

asyik internet connection problem jerk.. tu la! lain kali download benda yang haram J. uhuks...

Indera said...

fikri FAUZI --)marah ni..marah ni(hohoho).

p/s--)fik, aku mang dah tua la.hohoho


Tunjuk Bintang --)ish manader dowh. ko la yg selalu downlod tu.hahaha

epol said...

sabo aje la bro..aku phm perasaan ko camne :P

prob aku pon same trok gak..laptop yg dah n ak jahanam..internet connection lansung tak sampai kat bilik (wifi xdapat)..lagi haru..

NUke_Rude said...

yea. aku rasa internet kat blok ko tu adik brdik ngn broadband aku. broadband maxis aku ni pun mcm khinzir! sakit kepala aku dibuatnya!

Indera said...

epol --)pergh lagi terok poblem ko epol.huhu.sabar2 ye.

NUke_Rude --)Adik beradik belah mana bro?.hahaha.aku rasa satu mak, lain bapak kut.kuikuikui

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR