Wednesday, September 30, 2009

KONKLUSI MUSIM AKHIR

Entry last bulan September!

Pedulikan tajuk entry yang bakal membuatkan otak korang mereng berpusing-pusing cam merry go round funfair murah okay. Biasalah aku. Nak hujung2 semester nih, menimbun-nimbun segala tok nenek assignments yang nak disiapkan. Dateline plak, Ya Rabbi..dekat2 doh!

Saja bagi aku busy kan?!

Takpe..gua steady je. Benda2 camni kena ikot flow, betol tak?. Buat satu2. Koho..koho


Aku bukanlah superman..aku.. (biar korang sambung...)

Sibuk tahap gaban katanya, tapi masih gigih mengupdate blog ngn ber-facebooking tuh!. Sangat dedikasi kan?. FYI, tinggal 3 minggu jer lagi kuliah, pastu gedebak gedebuk final exam plak.

Saya sangat scary doh!.

Kalau korang nak tau, banyak sebab senggugut dan seram sejukku meningkat dengan jayanya pada exam musim kali nih. Hohoho..

Salah satunya adalah kerana semester ni adalah semester terakhir ku. So, harosla pokcik buat yang terbaik ye, anak2 sekalian!. Nak maintain pointer as well as nak grad ngan cemerlangnyer. InsyaAllah:-)

p/s--)Hidungku mula berair, tekak mula kering. Cam nak selsema plak.Duh!

Indera:--)Entryku semakin pendek kan?Jujur aku katakan yang aku sedang "menikmati" fasa2 writer's block.hohoho..bukan goblok okay.LOL!

8 comments:

Primadona69 said...

aku bukanlah superman..
aku adalah sailormoon...
hak3...
dgn kuase bln..akan mghukummu!!

Indera said...

Primadona69--)hak..hak..hak..tetiba lagu tema sailormoon versi melayu tu jadi background plak doh.hahahaha

Mr.Homosapiensz said...

skrg tgh wat FYP ker??

pape pn good lucking ler.... =P

Tunjuk Bintang said...

blaja rajin2.. jangan nak main2 plak. nanti kejer elok2 tau. ayah hantar g blajar tinggi2, pass ni leh terbang tinggi2, jadi superman pakai spender kat luar. leh berbakti kat orang ramai...

Indera said...

Mr.Homosapiensz --)ha'a..dok berhempas pulas ngan final year pojek.hohoho

enak kamu sudah habis ikmal.hehhe

Indera said...

Tunjuk Bintang --)ape plak pakai kat luar.pakai kat dlm laa.hohoho

ai@reel said...

erm..memang skrg tgh musin preparation exam...belajar rajin2 yer

salam adilfitri

Indera said...

ai@reel ---)salam aidilfitri juga. ha'a minggu2 nak dekat exam ni sgtla scary.hoho.

thanx for dropping by!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR