Monday, September 28, 2009

AKAN TIBA

Entry pagi2 seblom gi ke kelas Law. Sila bersedia dengan beg plastik kalu nak termuntah bila nak baca entry nih. Jangan muntah kat page aku cukup. Najes dowh!

Bila terdengar lagu ni, aku terus teringat seseorang. Jiwang seh!.

Jodoh tak panjang kot. Kenal masa awal Januari 09. Yang menariknya, masa dok chat dgn dia, aku dok mendengar lagu nih.hahahahaha..Kinda match, actually.LOL

As long as your life is in piece, i will always remember you.






"Kau ku cinta, engkaulah yang ku puja..,tertunggu selama ini tak ku jumpa. Dengan mu ku dilamun indah, ku harap cinta akan tiba di hati kita"

Indera:--)Sesekali teringat benda lama.Bosan jugak jadik single nih.hehehehe (sounds desperate!)

12 comments:

CikYana(",) said...

jual mahal sgt kot
lalalala

Indera said...

CikYana(",)--)kita tak jual mahal ngan si dia.Dia busy ngn course muzik yg dia amek skunk.hohoho.seyesh skunk rindu gilak ngan dia.hoho..kes rindu terok nih:-)

The Hobbit Frodo said...

huahuahuahuahua ... karuk lah!! dah terkenang sangat g karuk reramai .. xoxoxooxoxoxo. aliff??


*yawn*

hahahhahaha

NUke_Rude said...

hahahahaha.
rileks. tak salah mengenag kisah lama. yup. akan tiba. ur entry title says evrythg.. (kot)

shamimi said...

haha...
wak lu...
kata gua jiwang...
lu pn sm lorh...
jgkn mareh yea...
hehe...

Indera said...

The Hobbit Frodo --)harosla.hahahaha

NUke_Rude --)pandai pong ko nuke.hehehehe

shamimi --)jiwang itu natural manusia apa.hohoho

Primadona69 said...

alamak..tak sempat nak cari plastik u ols.Aku dah termuntah depan blog ko ni...Sembah ratu sgt.Hahahhaha...

Indera said...

Primadona69--)sudah!(style ko ckp dok) gi lap cepattt. najes dowh.hahahaha..sembah jgn tak sembah.hahahaha

mr.syazwan said...

Xpe nnt jumpe jodoh yg baru tukar lg lain la k...

lg menandah gerimis ke..
hahah

Indera said...

mr.syazwan --)insyaAllah mr wan.hohohoh.ni bukan stock tadah dah.hahahaha

Tunjuk Bintang said...

cam si*l lor ko nyer n3 kali ni. nak bercinta2 segala. uh... bernanah aq dengar! course muzik konon.. argh... uweks... sorry i dah termuntah ni...

Indera said...

Tunjuk Bintang --)ngko lap tak muntah ko tuh?hahahahaha..cis, n3 jiwang ko plak?hahahahaha.mental doh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR