Thursday, September 17, 2009

MAU BERENTI?!

Aku nak berenti blogging ker?
Sentap tak tajuk entry aku?
hohoho..

Ish..takde lah.

Just wanna say, harini jam 9.30 pagi aku nak bertolak balik ke Johor Bahru-kampung halaman.
Ada banyak sebab kenapa aku rasa sangat eksaited terlebih dos nih. Mostly because of Eid Celebration just around the corner je kan?.


Tak sabar nak jumpa mak ayah
Tak sabar nak jumpa member2
Tak sabar nak flashing baju raya(hohohoho), walaupun beli, tetap gigih nak menayang nih.(blom2 dah nak riak owh)

So kemungkinan besau, blog ni akan di kuarantin sekejap. Kejap je. Minggu depan kita gebang lagi okay!. Rajin2 ada free time online, InsyaAllah aku akan update yang terbaru.

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin.

Indera:--)Teringat lagu raya Kak Pah. Hai selamat hari raya...(mahal tang "Hai" tuh!)

6 comments:

'AQILAH said...

da sampai jb pun..yay!

dark said...

selamat sampai kawan..lalala..salam..
selamat hr lebaran..

Alexandria said...

huhu..balik johor ye..ok2..selamat sampai ye..selamat hari raye..daaa..

Indera said...

'AQILAH --)dah sampai?moh kita beraya beramai2.hoho

dark --)camat harri raya juga dark!

Alexandria--)daaa:-)

[r][a][y] eusouff said...

selamat sampai dan selamat kembali...

have a great raya!!

Indera said...

[r][a][y] eusouff ---)great raya to ray juga!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR