Thursday, February 12, 2009

ACER oh..ACER


Kepada semua member2 kelas aku HMB5FC&5FD yang sudi membaca update blog aku di http//seindahduniakita.blogspot.com , terima kasih daun keladilah aku ucapkan. Harap korang puas hati dengan paparan yang aku sampaikan melalui post ALAM DAN MANUSIA tempohari. Harap, korang bolehlah komen tentang blog aku tu dan harap2 juga komen2 itu membina. Thanks to Pian yang sudi meng'add' aku sebagai followers. Hari ni sebenarnya astu hari yang agak malang bagi aku coz laptop ACER aku tetiba je rosak. Buat hal betullah!. Geram pun ada. Mana taknya, bagai menatang minyak yang penuh aku tatang laptop aku tue. Tup..tup rosak. huhuhu. Nasiblah sorang member kelas sudi bagi tips yang sangat melegakan aku. TQ Dila with your advice. Tetiba je baru teringat kata2 Pa'e. ACER tu adalah Awas, CEpat, Rosak!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR