Friday, August 28, 2009

PERMULAAN YANG SUDAH SAMPAI KE PENGHUJUNG

Salam korang!.

Ini adalah schedule entry yg aku siap2 tulis beberapa hari yang lepas. Maklumlah, sebelum sahur idea aku datang mencurah2.hehehehe..

Ok la.Bagi mereka (a few followers) yang mengikuti perkembangan online novel karya aku iaitu Oktober 7, pasti tak sabar2 nak mengetahui titik penghujung cerita tersebut (ye ke ni?). Sabar..tinggal lagi lima bab saja okay. Plus aku tambah satu bab khas untuk gambaran kesinambungan selanjutnya.

Dikesempatan ini, aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih atas perhatian korang terhadap pembacaan Oktober 7 dan genre suspense thriller yang aku cuba ketengahkan sehingga ke penyudahnya. Macam korang yang sudah baca sampai ke bab 20, aku sendiri pun tak sabar jugak hendak menghabiskan keseluruhan ceritera nih!.

Sebenarnya Oktober 7 adalah sebuah novel trilogy dan jikalau korang masih nak tahu kisah selanjutnya, silalah undi poll disebelah kanan korang, di blog Oktober7 tu ya!.

Jangan risau tentang penceritaan coz Oktober7-Yang Kembali menjanjikan kisah mendebarkan & penyiasatan simbol-simbol pelik disebuah muzium lama yang membawa kepada titik dendam silam.

So to my 7/10 followers, do enjoy the last moment of the last season of this novel. Harap korang berpuas hati, okay!!!

p/s--)Ada juga tekaan tentang siapa pembunuh sebenar. Just guessing la.hehehe. Poll akan tamat di episod 22 nanti!
Indera:--)Here some hints, Oktober 7-The Return will be set 10 years after Maria's tragedy, focusing on her sister life in an old museum where 10 strangers will be trapped in order to find 1 priceless Death Diadem.

5 comments:

cik kedondong said...

waaaa...
bagi la ak bce dlu
kite kan kawan
hehehe

Indera said...

cik kedondong ---)hahahaha..manaboley?!hehehe
tak aci la.kehkehkeh

Kuwe said...

dok mana poll tu weh?mari kawe nok teko nih weh.

Indera said...

Kuwe --)Kuwe demo g kat link oktober7 tu deh.ado dale blog tuh:-)

slmat mengundi!

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

clust wokeh! =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR