Friday, August 21, 2009

SALAM RAMADHAN

Salam.

Pejam celik..pejam celik, kita dah pon masuk bulan yang paling ditunggu-tunggu oleh Muslim, iaitu Bulan Ramadhan. (Skemanyer ayat aku!).

Korang eksited tak?

Jujur aku katakan yang aku sangat ter-uja nak menjalani ibadah puasa seperti tahun yang sudah2. Tambahan plak, ini merupakan tahun pertama aku berpuasa sbg blogger dan official last semester student di UiTM Puncak Alam. Masa duduk di rumah sewa dulu, keseronokkan berpuasa berganda-ganda sangat sebab bila tiba nak buka pose ngan sahur, kitorg tapau luar. Siap jalan kaki semata-mata nak gi bazar Seksyen 7 tuh!. Tau2 jela kalau dah gi bazar Ramadan, macam2 nak beli.

Nafsu mang seyesh takle kontrol doe!

So peeps, sempena bulan baik ni, aku sebagai Tuan Tanah blog SDK ni ingin mengucapkan Selamat Berpuasa disepanjang Ramadhan ni. Jangan ada yang "terlupa niat", "termakan", "terminum" ataupun sebarang perbuatan "ter" yg menyebabkan puasa korang terbatal ok!.

Gambar ini diambil masa aku semester 4 during my last day of Advance Food. Masa ni bulan puasa! Grup aku invent Kerepek Petai. Namanya "Pepolicious". Come in 3 different flavor which Hot n Spicy, Ancovies & Original! Sodap!!!

Indera:--)Teringat puasa yang2 yok zaman budak2 dulu.hahahaha

8 comments:

amma92fashionism said...

salam Ramadhan to indera..
slamat brpuase pnoh..
=)

NUke_Rude said...

selamat berpuasa indera!


(jgn ada miss puasa lagi ok!) syhh2...aku simpan rahsia ko tau!



hahaha.

Indera said...

amma92fashionism --)selamat berpuasa juga amma.jawab exam tu btol2 yer:-)

Indera said...

NUke_Rude--)Hahaha nuke.ko pon sama tau.jgn miss jugak!

Azam said...

selamat berpuasa

CikYana(",) said...

selamat berpuasa

:)

Indera said...

Azam --)selamat berpuasa juga Azam

Indera said...

CikYana(",) --)selamat berpuasa juga!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR