Sunday, January 24, 2010

KERENAH CHATBOX DAN POLL

Salam;

Dua benda nak aku cakapkan harini. Sebetulnya memang tak mahu post apa2 entry harini. Ahad katanya. Nak lepak2 depan Mr Ass-cer sambil wat blogwalking singgah baca blog2 yg tak sempat diterjah pada hari2 biasa.

Benda pertama aku nak cakap pasal kepelikan chatbox aku. Tiap kali aku nak post something kat chatbox, mesti akan berlaku perkara seperti di bwh nih. Setiapkali aku bubuh web address, tros jadi biul camtuh!

Ada sapa2 tau, kenapa?

Dan keduanya mengenai mini siri-SERU. Sumpah aku tak sedar, hanya tinggal 6 epsiodes je lagi.
Macam2 komen aku dapat sepanjang penyaiaran mini siri seram nih. Thanx 'AQILAH, IYLLIENAZ, MISS KEDONDONG, FRODO BAGGINS, ANUAR KAMARUDDIN, BARD dan beberapa silent readers lain yg membaca mini siri ini. Alhamdulilah..

Buat mereka yang membaca, korang leh la vote cerita pilihan korang di sidebar dlm gambar bawah nih.

Habis je mini siri nih, 1 post moterm akan dilakukan. Jeng..jeng..jeng

NotaKakiFaizal---)AlFatihah buat Sultan Johor, Almutawakkil Alallah Sultan Iskandar Ibni Almarhum Sultan Ismail. Semoga roh baginda dicucuri rahmat. Amin

11 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

buat je cb0x lain :D

NUke_Rude said...

oh.. aku stuju ngan pendapat individu di atas. gna je chatbox lain bro.

huhu. bagus la series ko da makin byk episod. aku nye series baru tu byk nk kna alter. hahaha. sebab tu lambat publish.

huhu. igt.. guna je cbox lain. haha

FaizalSulaiman said...

miss lolly---)thanks.cadangan anda akan ku pertimbangkan;)

FaizalSulaiman said...

NUke_Rude --)thanx bro.tulah..mang ase nak tuka baru jer neh..ha baru nak tanya bila ko nak update series.hehehe

iyllienaz said...

class on weekends penat..haha..tetiba je..

FaizalSulaiman said...

iyllienaz ---)warghh ya ka iyllie? kelas ganti ek?sian..sian

Mr.Homosapiensz said...

xyah rasa2...tukar jer...heheh

bila le aku nk wat cerpen sndiri...huhu...

wat ler entry tips 4 dummy...hu

'AQILAH said...

Aku suka membaca (ni bukan komen membodek belanje makan :P)

cerita kau best, seram aku bace...buat2 lagi.. :)

chatbox kau tuh, buang terus. tak payah pakai...:)

'AQILAH said...

kalau ko buat buku nanti, simpankan satu tuk aku tau hee

FaizalSulaiman said...

Mr.Homosapiensz ---)hahaha..rasa2 ni tak bagus kan, mal.hehehe.ok nanti aku wat tips..ceh cam bagus je aku neh.takpe just kongsi2 apa yg ada;)

FaizalSulaiman said...

'AQILAH---)thanx Qilah.mana leh buang.sayang doh. nanti aku simpan, siap sign lagi.nak?haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR