Thursday, January 14, 2010

TANYA: LINK


Since blogpage aku ni dah tak boleh nak right click (err aku mang saja nak disable right click), ada sapa2 tau camne nak buatkan link pada setiap entry boleh dibuka dengan a new window? (bukan spt link ini yang dibuka pada same window)

sekianterimakasih;)

12 comments:

'AQILAH said...

ahh...aku tak tahu la faizal...

FaizalSulaiman said...

'AQILAH --)tulah kan..pening kalu ada followers klik same page link tuh.huhuhu

cik kedondong said...

siyesly aku tau cmne
tapi aku xtau nape aku xdpat nak pos kt cni
tak paham btol

miss lolly said...

erm. tak tau la.

tu la susah kalu kita disable rite klik :D

FaizalSulaiman said...

cik kedondong---)ko wat tutorial ar.huhu

FaizalSulaiman said...

miss lolly ---)err nak wat copyrighted je sebanrnya.hiks

bEEdLE d' bARd said...

erk maap pak...sy enggak bisa membantu,...hehe

FaizalSulaiman said...

bEEdLE d' bARd ---)yaka..huhuhu..

mr.syazwan said...

ermmm den dok pahey...
huhu

FaizalSulaiman said...

mr.syazwan---)takle nak open link on different window ar mr wan.huhu.tak FUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO la camni.hiks!

ezzati said...

ada stu blog bagi tutorial pasal ni..tp, lupa la pulak...cuba tanya en gugel..mesti kuar blog tu...

try ini;

http://adabisnis.com/tips-gunakan-open-new-tab-di-setiap-link/

FaizalSulaiman said...

ezzati ---)thanx zati;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR