Friday, January 22, 2010

SABAR BERGANDA TANPA MAKI


Entry pendek.

Semenjak beberapa hari ni, aku memang nak marah2 sayang ngn broadband aku nih. Serius..menyakitkan hati. Bila bawak gi tempat keje, sampai pukul 2ptg ke atas, mulalah buat hal. Nak cari maklumat utk bahan tambah mengajar pon kena pergi library. Slow gila talak tol!

Pulak tu, since smalam, elektrik takde. Maklumlah duduk kawasan kampung. So possibility letrik cam pening2 lalat tu ada la. Tapi, aku agak curious ngan tahap keperlahanan tenaga elektrik. Bulan ni je, dah hampir enam kali TNB buat hal letrik mati tiba-tiba nih. Nam kali ye, Senah!!!.Tak kira waktu plak tuh. Nak kuar notis, apatah lagi. Kalau aku lupa pasang bateri laptop, mang nahasla En Ass-cer aku. Sungguh comel dan tampan sungguh perangai "kejap ada kejap takde letrik nih".

Mang wat aku tergoda!!!

Turtle dlm picture tu pon laju lagi kalau nak compare ngan En. Biru aku tuh. Cissss!!!!

Arahan:Gantikan perkataan yang dibold merah dengan perkataan makian terbaik buat korang;)

NotaKakiFaizal---) Episode 1 Seru: Memori (bukan Ummi) akan disiarkan esok, jam 7 pagi. Kalau letrik dan berukband tak buat hal;)

8 comments:

ai@reel said...

salam

banyakkan bersabar.tips dari saya kalau saudara nak laju selepas solat suboh saudara on9 sure kaju giler..ehehehe jgn mara ye

biasalah broadband ni

FaizalSulaiman said...

ai@reel--)salam.
ye..tulah yg sy amalkan skunk ni.hehe...nk cr bhn2 sume tgh2 nak masuk subuh tuh.

iyllienaz said...

selalu klo tnb xbg notis, maknenya breakdown..benda tu mmg xdpt nk elakkan..so, sila lah guna bateri laptop..haha

'AQILAH said...

oh, pakai digi broadband...

FaizalSulaiman said...

iyllienaz ---)huhuhuhu..nyampah tol aku ngn letrik ni, iyllie.huhuh

FaizalSulaiman said...

'AQILAH--)err takpelah.kita setia ngn en biru.hihihi

avid gunner said...

jangan wat perangai namewee masa blackout udah...(rujuk youtube)

FaizalSulaiman said...

avid gunner---)oh okay.nanti aku check.apalagi namewee wat la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR