Wednesday, October 12, 2011

Lelaki dan Saiz ‘Itu’


Ok.

Open your mind wide.

Lelaki mana yang tak mahukan saiz ‘his half’ selesa dan boleh dibanggakan?

Beritahu aku sekarang.

It’s the way how we ‘preserve’ it and ‘protect’ it from any harm.

Secara psikologinya, kebanyakan lelaki akan mempunyai yakin diri yang natural jika saiz ‘his half’ adalah sesuatu yang boleh dibanggakan. Ini psikologi orang. Tapi tak boleh pakai juga. Bergantung pada individu sebenarnya.

Jangan obsess pada sesuatu yang ‘big’. Sebab apa, banyak produk-produk enlargement yang sangat banyak di pasaran sekarang. Purchasing power dah ada. Jadi stop misuse it. Takut saiz ‘big buddy’ tak dapat, penyakit pula yang muncul.

This, I quoted from Molly Hewitt’s Mens are Dog (first impression aku rasa macam nak maki si Molly Hewitt sebab kata lelaki macam anjing.Dek kerana itu, aku beli buku ini in late 2006)

‘..as long as he knows how to use it, who cares how big it is? (But honestly, wouldn’t be nice if you (women) could have it all?) The old saw about size of the paws, ears or nose being a predictor actually is nonsense..’


Dengar tu. Karut! Jadi kalau anda lelaki dan telinga anda tak capang, hidung tak mancung jangan malu segan sebab tak ada kena mengena dengan saiz ‘brother’ anda.

16 comments:

ghost writer said...

tapi camner kalau itulah permintaan perempuan?.haha

FaizalSulaiman said...

ghost writer---> haha aku rasa wanita normal(lebih2 lagi isteri) mesti tak kisah.bak kata molly tu, wouldn’t be nice if (women) could have it all?

cuma jangan obses sangat takut tetibe dapat penyakit batin pulak.hahaha

Muhamad Zaki Zafir said...

haha.xpe,org kata,jgn kurang drp 2 inci sudah, sebab sensitive part wanita pun 2 inci pertama je.lupe lak aku sourcenya mana aku jumpa benda ni.

aku share je ni,sebab kita dh dewasa.moral of the story,kalau lebih 2 inci,jgn risau! :)

Nazz@Purple said...

erm xtau nak komen pe..huhuhuhu

FaizalSulaiman said...

Muhamad Zaki Zafir ---> ok ni maklumat baru aku dapat tau:D hehe

as long we feel happy and our spouse do so, rasanya dah okay:)

FaizalSulaiman said...

Nazz@Purple---> takpa nazz.bacaan untuk tambah ilmu

CGG said...

speechless la pulok:)

shatooman said...

kebanyakan respon yg aku dpt,lbh ramai wanita suka yg panjang~ lalala

Lelaki Ini said...

errrr...
malunya nak bncangkan..
hahaha

hanaahmad said...

size doesn't matter. lol~

FaizalSulaiman said...

CGG ---> speechless wednesday:P

FaizalSulaiman said...

shatooman ---> mencapai satisfaction la bro. its the fact and men knows 'how' to 'use' it 'wisely' haha

FaizalSulaiman said...

Lelaki Ini ---> hehehe mesti ko tengah blushing ni kan, umar?hehehe

FaizalSulaiman said...

hanaahmad ---> aku suka statement ko, hana!hehe

epol said...

haha topik menarik...kalo rasa dah yakin dengan diri sendiri tak perlulah obses kan..syukurlah sangat berpuas hati..trollololol :D

**lama x jenguk blog ni..skali jenguk topik hot teros XD

FaizalSulaiman said...

epol--->hahahaha komen ko buat aku gelak besar bro:P

terus lompat kat nombor atas2 entry neh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR