Thursday, July 21, 2011

Ringkas Sebab Nak Cepat

Macam lama tak update blog. Dan mungkin blog ni tak berupdate sampai minggu depan.

1) Orang kata, cintailah seseorang itu dengan sederhana. Tak perlulah berlebihan. Sekali kalau terluka, parah nak pulih semula. Betul juga, kan?

2) Isu blogger memanipulasi traffic. Sumpah aku tak sangka. Quite a hot talk juga sepanjang minggu ni. Aku bukanlah berbelas tahun berblogging pun. Ogos ni nak masuk tiga tahun. Aku tetap pentingkan kualiti entry. Tapi tak bermakna tak boleh tulis something yang ease,gonjeng, gedik-gedik atau kopipes dari site lain (dengan kredit kepada tuan asal). Hargailah pembaca yang spent masa sepuluh ke lima belas minit masa nak baca blog kau tu, ya

3) Bila berlaku satu perkara, langkah pertama pleaaaaseeee lah jangan kecoh tahap gavan! Selidik dulu pucuk pangkal barulah jatuhkan hukuman

4) AL, si penulis aka kawan baik akan kembali minggu depan. Mamat tu marah betul bila slotnya di ambil untuk aku menulis slot Harry Potter. Katanya ‘Lu dengan budak sihir tu dah macam ‘kekasih’. Si AL ni belum rasa kasut aku kat mulut dia gaknya.

5) Alhamdulilah, kerja semakin selesai. Kertas soalan dah siap. Skema dah siap. Jadual Penentu Ujian hampir siap—kesemuanya empat subjek. Harini buat Lawatan Latihan Industri selepas itu unplanned holiday. Aku bukan Robocop yang nak kena kerja saja

6) Iklan Yusof Taiyob dah kuar TV dan Radio. Puasa tak lama lagi! Serius tak sabar!

7) Makin lama berblog, rasa macam dah tak peduli dengan penurunan rank Alexis. Nak turun, turun lah labuuuuu

Align Center
Antara filem yang ditunggu-tunggu tahun depan! Nak tengok Anne Hathaway as Catwoman.Mesti cekci!hehehe

12 comments:

Nazz@Purple said...

ramadhan dh nak dekat..memng tak sabar;)

epol said...

kualiti lagi penting..tabi blog ko tetap terbaik bro..keep it up!!

shandye. said...

alexis ranking?

kejadahnya ittew??? hahaha...

janji PR maintain 3 sudeyh...

NUke_Rude said...

batman!! yeah! tahun depan!

rasa mcm da lama x singgah sini, kan?

ghost writer said...

asal nak puasa jer,mesti iklan yusuf taiyob tuh muncul.macam kurma dowang jer best.

mr.syazwan said...

kan kan kan

lantak pi la janji kepuasan meluahkan isi hati kita dlm blog tercapai

=_=

FaizalSulaiman said...

Nazz@Purple --->itulah.jumpa lagi kita ramadhan kali ini, kan?

FaizalSulaiman said...

epol-->haha thanks so much bro! keep reading ya!

FaizalSulaiman said...

shandye. --->hehehe bila dah lama sangat tak mementingkan ranking.asal orang view dan baca.sooner orang akan kenal juga

FaizalSulaiman said...

NUke_Rude--->yes!meh tengok reramai!!hehe

ala ko sibuk weh.takpe.ada masa luang, singgah selalu kat sini:)

FaizalSulaiman said...

ghost writer--->paling besar gaknye.kurma lain tak wat iklan jadi orang kenal yusof taiyub je,hehe

FaizalSulaiman said...

mr.syazwan --->taau takpa

baru tgk angry bird itu.hehe comel!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR