Sunday, November 27, 2011

Shortie: Puas (Penyertaan Pertama Untuk Fixi:Contest Novel Tabu)


‘Siapa sebenarnya yang ada masalah ni? You ke I?’

Pintu bilik pasangan itu berdentum. Rauf memandang isterinya berang.

‘Kita baru balik dari kaunseling,Rauf! Do we need to talk about it?’

‘Yes! I need to know! I ingat you happy dengan I?’

‘I’m happy with you!’

‘Dah tu? Tak cukup ke apa yang I bagi dekat you selama ni?’

Jerkahan Rauf bingit. Dilla semakin tertekan. Dia meraup wajah tegarnya sambil memandang Rauf dengan selamba.

‘I am not happy with our sex life’

‘What?’

Rauf tercengang. Mulutnya terlopong sedikit menyerlahkan sifat dungu yang tersembunyi dibalik misai dan janggut yang dicukur rapi.

‘Come again, sayang? Apa you merepek ni?’

Dila jengkel. Ya! Kedengaran janggal tetapi bukankah hak seorang isteri untuk menyurakan apa yang tidak berpuas hati kepada suami? Salahkah dia untuk mengembalikan harmoni?

‘I tak gembira dengan …’

‘Jangan cakap perkataan tu. You nampak desperate!’

‘Oh please, Rauf! We know the term! We play a lot with the term! We desperately need the term! Dan sekarang you jijik pulak?’

Rauf semakin naik angin. Tali pinggang yang dipakai pada slack hitamnya ditanggalkan rakus. Kemeja berjalur dilucutkan lekas sebelum lelaki itu melompat ke atas katil, menyerlahkan boxer gelapnya lalu duduk terkangkang.

‘Come on now baby,I am ready!’

Dila mengeluh tidak percaya.

‘Bukan cara macam ni yang I nak!’

‘You nak seks. I bagi. Now what? Keris I tak cukup besar buat you? You nak besar mana lagi? We have a son dari seks yang you tak puas ni!’

Rauf tampak bengang. Dila semakin meluat.

‘You cepat ejaculate! I belum ready lagi you dah tamatkan game!’

‘Itu je sebabnya?Cepat pancut?Itu je yang you kecohkan?’

‘That is a big deal for me!’

‘Pancut? Game?Apa tu Mama?Papa?’

Kelihatan anak mereka,Razi yang tercengang tatkala melihat ayahnya duduk terkangkang hodoh dan ibunya berteriak dengan pintu bilik yang sudah terbuka.


Cerpen pendek ini dihasilkan untuk kontes novel terbaharu penulis/blogger Shaz Johar, kedua selepas Kougar iaitu Tabu. Saja nak berkongsi pada korang semua. Tahniah kepada pemenang Zara Syed dan Syaihan Syafiq

Sebarang kritikan sangat-sangat dialukan

Jom serbu kedai buku berhampiran untuk mendapatkan novel Tabu

8 comments:

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Ok, this is awesome!
Seriously. Boleh bayangkan anak dia camne.

XD

FaizalSulaiman said...

♛ LORD ZARA 札拉 ♛---> hehehe mesti tercengang tengok bapak dia macam tu.LOL

harap perspektif pembaca lain positif selepas ni:)


terima kasih zara!

NY said...

nasib baik bapak dia x angkat skali mak dia kat atas katil tu..kalo x terjojol bijik mata anak dia...xD

mmg ini antara isu utama dlm pkhwinan malah shgga mbawa kpd perceraian..lelaki prtahankn egonya dan wanita malu meluahkan perasaannya..tp dlm cite ni lbh kpd ego lelaki..=) syabas..berani!

Adam Mikhail said...

kakaka! jahanam punya ibu bapa.

FaizalSulaiman said...

NY---> kebanyakannya begitu. ada isteri pula malu nak luahkan.ada couple yg terbuka menangani rencam berumahtangga ni.

first thing menulis tu agak bimbang.haha

terima kasih membaca, kak!

FaizalSulaiman said...

Adam Mikhail---> kinky style!lalalala

thanks bro!

Nazz@Purple said...

faizal setiap penulisan awk..menarik..naz suka..

beratnya isu ni..nazz tak reti nak komen..

FaizalSulaiman said...

Nazz@Purple ---> terima kasih nazz. teruskan membaca yang lain2 lagi ye:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR