Friday, May 22, 2009

MATI KUTU


Seyesh beb!. Skarang ni aku rasa mati kutu gilerrr bila internet connection kat rumah aku dengan bangganya menunjukkan kedajalan dan kefiraunan-nyerrr!. Kefalahotak punya internet!. Sekarang ni aku kat kampong halaman di Kota Tinggi, Johor. Cam aku tules kat post lepas, dah 6 bulan aku tak balik kampong. Seronok jugak la coz leh makan puas2!. Bahahaha.. Let’s put on some weight!...
Buat masa ni, aku tak plan nak jalan2 mana2 lagi. I mean, go outside, merayap-rayap mengisi cuti semester yang berbaki +-22 hari lagi. Nak jalan2 pon tak tau nak g mane. Member2 sebaya aku kebanyakannya dah keje & ada yang dah kawen pon. Siap tanya “ko bila nak kawen?”. Aku ngan muka sebal becampur lucu pon menjawab selamba..”Calon pon takda. Relek la. Enjoy pon tak puas lagi nih. Langit pon tak sampai lagi nak cucuk”, sambil tersenyum2 simpul. Aku bukan pe doe. Bab2 kawen ni aku serender dulu beb. Aku tak fikir lagi nak kawen coz aku rasa..aku muda remaja lagi laaa.hahahhahaha

Indera---)Nak siapkan outline Science utk Standart 5 and 6!. Buka buku teks wa cakap lu…huhuhuhu…

7 comments:

ZaHiRaH said...

huhu..i bile balik umah yg xde selera nak makan..tingat kat kwn2.. kat umah sendiri masak sendiri makan.. huhu.. itulah naseb ank bongsu yg ditinggalkn,,sop3

Indera said...

ZaHiRaH --)alala sedeynyer!ehehehe..
kdg2 mang betol pon kengkawan masak mang besh lagi.ehehehe

rizz said...

ala sian die haha ptot pon senyap je lately

Indera said...

rizz--)tulah kekdahnyer.hahahaha. ni pon update cc, besides check bunch of emails.bahahahaha.hope rizz sihat hendaknya!:-0

mr.syazwan said...

SELAMAT BERCUTI INDERA...
^_^

Faizal@PeJAY said...

dah abis kje ke

Indera said...

mr syazwan--)selamat bercuti buat kamu juga!

pejay--)x jadi keje la bro.huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR