Sunday, May 31, 2009

NEW BLOG

Just a quick post!. Oleh kerana aku ni terlalu minat sangat menulis, especially panjang2 cam novel, aku sudahpun organize 1 blog baru, especially buat korang yang suka baca novel. Novel ni dah terperap ngan aku selama hampir 4 tahun. Bukan sebab tak siap, tapi aku tak ada keberanian nak publish, besides I really don’t know how to do it (the procedure). Lama2 aku peram pon, tak guna jugak kan?. So, kalau korang yang nak baca, jangan malu @ segan, leh log in to http://oktober7.blogspot.com/



Novel Oktober 7 ni dibahagi pada 25 bab dimana akan disiarkan sekali seminggu. Tiada paksaan kalau korang tak mau baca ok. Sebarang komen mengenai novel tu, boleh ditinggalkan di blog tersebut orait!.
Opss sorry yer coz novel Oktober 7 ni bukan novel cintan cintun. Novel ini bergenre thriller. Kisah pembunuhan kerana dendam yang berlaku ke atas lima orang sahabat, seorang pembantu rumah dan seorang anggota polis. Jeng..jeng..jeng..

Bab 1 (PILOT) akan menemui korang Jun 1, 2009 jam 10 pagi.

Indera--)Aku tak berapa minat menghasilkan cerita cinta.(buat masa ni!ehehehe.) BTW, novel ini dihasilkan dalam bentuk trilogy. Jika ada permintaan untuk disambung, aku akan sambung. No hal punya lah!. Ehehehe (sekarang masih menyiapkan bab terakhir Oktober 7-bahagian 3)

1 comment:

Anonymous said...

hey your blog design is very nice, clean and fresh and with updated content, make people feel peace and I always like browsing your site.

- Norman

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR