Wednesday, May 13, 2009

A SHORT INTERMISSION


Hai peeps!. Harap korang sumer sihat2 hendaknya!. 1st of all aku nak mintak maaf bebanyak kalau aku tak berapa nak balas komen2 yang korang tinggalkan kat blog aku. Thank you sooo much coz putting some effort and interest on reading my entries!. Cuti semester aku dah pun bermula. So bagi mengisi cuti selama 1 bulan lebih ni, aku plan siap2 ngan member2 aku nak buat kerja partime. Nak cari duit poket siket!. Alhamdulilah, ada rezeki kitorang agaknya, job tu pun dapat. So, maybe aku takkan update n3 baru dalam masa2 tedekat ni. Mintak maaf bebanyak yer. Walaupun pihak management tempat aku kerja tu sediakan hostel, tapi aku tak berani nak bawak lappy. Paham2 la hostel org2 kerja ni camne. So prevent is better than cure kan?.ehehe. Kalau ada masa aku akan skodeng blog korang & definitely will drop some comment.

Oh ye, sepanajang blog ni tak beroperasi korang leh skodeng blog follower2 aku yang cambest macam WanaSweet, Mr Shari, Nuke Rude, Rizz, Ikmal Homosapienz, Miss Lolly, AkuAyie, MyaZulkifli, MissKedondong, PauhPutik, FikriFauzi, AliphJ, CikIntanurulFateha, Sara,SaadahSaadun, Iszaham, LoveEzza, MissYasmin, Miss Zahirah, Amin Saari (yang tak sebut tu jangan marah naa. I lap u jugak!!!bahaha)


Tempoh kuarantin tak lama, so keep viewing ye guys!. Love yo’all!.
I’m out!. Tata….

Indera:--) Gosh!!! I’ll miss blogging so dem much.huhuhu.. Kalau korang nampak sesawang lelabah kat blog nih, tolong buangkan ekk!. Bahahahaha…

21 comments:

aminsahari said...

mish blog eyh.. ehehe..
btw.. nice new header la indera.. =)

Indera said...

thanx amin.i promote blog u!.bahaha. masih amatur dlm mengEDIT gambar:-)

aminsahari said...

ehehe.. masehh jugak..
ptot uh jumpa nama i dlm entry td.. lol.. xP

tapewh2.. byk ms agi en..
suke uh jnis gmbr potong2 gitu..
klu lg byk ptong, mst lawa en..

nice.. =)

NUke_Rude said...

bro! tengkiu sbb promoting my blog (scra x langsung).

will definately waiting 4 ur updates bro!

n slamat bekerja yah! kumpul duit byk2.. pastu blanje aku neslo ok! hahaha

NUke_Rude said...

n yeah!

ko tukar header lg kan?

yg kali ni pnya mmg smart!

Indera said...

aminsahari--)oh i suka gak gambo potong2.piece of art kot.bahahaha, xble bla:-).

nuke--)thanx bro.yep aku akan update secepat mungkin.ehehe..boleh jer. nak suh aku post@email pon bleh. ehehehehe

Indera said...

nuke--)ouh suke ker?aku amatur lagi. x bape pandai nak edit gambar.BTW t.q bro!:-)

aminsahari said...

indera..
buat satu leh ak?
hihihi.. xP

Indera said...

aminsahari--)hahahaha..alamak tak berani nak amek risiko la.ehehehe... nanti huduh:-)

aminsahari said...

hihihi..
tu sbg praktis tu..
haha.. xP
guraw aje indera.. =)

Indera said...

aminsahari--)ehehehe..nak try boleh jugak.takot huduh ler.eheheheheeh

cik kedondong said...

pegi nnt jangan lupe simpan duit blanje ak makan plak
igt senang nk buang sawang ngan daki2 kat blog ko ni?

Indera said...

cikKedondong--)bole aje.roti canai ngan nes o ais. leh?eheheh. kalu susa nak buang, guna mister masel!.hahahahaha

ZaHiRaH said...

musti windu blog kamu nnti.ekekek

Faizal@PeJAY said...

keja katne aku nak keja gak

Indera said...

zahirah--)ouh rindu ker?ehehehe..xpe kejap jer:-)

rizz said...

kah2 kemaen promote /./thankss yaa!

Faizal@PeJAY said...

indera tok praktikal kat mascargo bole tak tok sem dpn le.keja part time mlm bole tak..try adjust

amma92fashionism said...

kompol byk2!!
=))

FERDAUSferdy said...

owhtuh...bls la blk msg org yg hntr kat kamooo

pauhputik said...

hohoh rajin ko keje,, aku nie x reti la nak cari keje klu cuti kejap2 nie...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR