Friday, April 29, 2011

Menyambut Keterujaan:Harry Potter Part 2: First Premier

Bercakap mengenai saga Harry Potter adalah bagai menyambut satu keterujaan yang sangat maksimum.

Meh tengok foto-foto yang disediakan ni.

My word...speechless

Kalung Salazar Slytherin, salah satu horcrux Voldermort


Pertembungan dua dunia.Petunia Dursley dan Lilly Potter


Serangan di Hogwarts.Final Battle


Amukan naga Gringgots


FindeFire Curse di Requirement Room


Not my daughter you bitch!!!


I will live..forever!

ps1: Entah berapa kali Voldermort memekik dalam trailer nih.hak hak hak.
NYEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!

ps2: Thanks for all birthday wishes.Paling terharu menyambutnya dengan students yang kunun2 nak tanya apa tak faham. Thanks. I feel suprised!

Klik SINI untuk menonton

Ralat: Gambar pertama adalah Rowena Ravenclaw's Diaderm. Maaf penulis teruja sangat.
Terima kasih, Aira Zulaikha:)

15 comments:

tengkorakemas said...

haha mesti dah tak sabar tu, nanti banyak pula keluar filem, pirates of carribean, transformers..

airazulaikha said...

FS: gambar yg pertama tu bukan ke crown rowina ravenclaw..
sebab kalung slytherin kang dah dimusnahkan dlm HP7 siri 1...

FaizalSulaiman said...

tengkorakemas--->hahaha

opkos la weh

aku nak tgk gak transformers:)

FaizalSulaiman said...

airazulaikha--->warghh betul2
malunye salah

eksaited sangat neh:)

thanks aira!

airazulaikha said...

sama-sama!! heheh
kita kan peminat kipas-susah-mati HP.. hehe

ghost writer said...

aku pun sama...balik dari Riau awal januari tuh terus nak tengok.sekarang harap tidak terlalu lama terlepas..nanti rasa tergantung jer...mana nak puas hati...

FaizalSulaiman said...

airazulaikha --->kipas keras sekali.hihi

FaizalSulaiman said...

ghost writer --->ko minat gak ek?

wahhh


kalini jgn terlepas,k!

Adlan said...

ok..meremang bulu roma..tak sabar nak tengok weyh!!!!!!!!!!;p

FaizalSulaiman said...

Adlan --->kan adlan?tgk trailer teruja tros!hehehe

SANDRA AZWAN said...

Tak sabar nak tengok!;-)

apik pehe said...

hahaha..tak sabar nk tunggu nih

FaizalSulaiman said...

SANDRA AZWAN--->yeah! tunggu july 15 ni, k!

thanks singgah=)

FaizalSulaiman said...

apik pehe --->moh kite serang panggung ramai2:)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

happy belated birthday... yang ke berapa ye???
hehe...
ayah OE suka tengok harry poter...
tai sejak tengok yang baru nie gelap je tak nampak apa... dia terus tak jadi nak tengok...
hehe...
tapi memang dari episode satu sampai yang terbaru, tanya jelah dekat ayah OE...
dia ingat semuanya....
hehe... antara cerita kegemaran family OE...
(n_n)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR