Tuesday, June 14, 2011

Biar Gambar Bercerita #1:Tunggu


Don't keep others waiting for you because waiting is much more suffering.

'Tak suka, lepaskanlah layang-layang itu. Biar bebas, melayang ditiup angin.Itukan lebih baik?'

Perkara paling bullshit dalam perhubungan adalah 'menunggu' and suddenly we realize tak ada sebab menunggu pada sesuatu yang bukanlah milik kita. Lebih-lebih bila kita tau menunggu tu membazir.
Eh betul ke aku cakap ni?

Just a pic.Aku okey-okey aje.

16 comments:

ghost writer said...

betul bro...

untuk apa kita menanti sesuatu yang kita tak pasti.ia seolah tidak berbaloi setelah penantian itu berakhir dengan tanpa apa-apa yg menjadi milik kita.

tengkorakemas said...

boleh tak aku menanti sampai aku penat? :D

Nazz@Purple said...

faizal..setuju sgt..!;)

cik_sue said...

mmg menunggu tu satu perbuatan yg sia-sia even kita tak dapat menerima hakikat sebenarnye...tp realiti tu lebih perit walaupun menyakitkan

MR. SYAH said...

penantian itu satu penyeksaan.. hehe..

intan.maisarah said...

aku dah puas menunggu
biarkan pula orang lain yang menunggu aku

FaizalSulaiman said...

ghost writer--->aku setuju dengan kenyataan ko ni!

FaizalSulaiman said...

tengkorakemas --->selagi ko tak penat, ko leh tunggu.ehehehe

FaizalSulaiman said...

Nazz@Purple--->beri diri sendiri peluang untuk berehat

FaizalSulaiman said...

cik_sue --->tapi ini jangan jadi penyebab untuk kita rasa taknak tunggu, kak.tunggulah selagi boleh:)

FaizalSulaiman said...

MR. SYAH --->setuju!

FaizalSulaiman said...

intan.maisarah--->ini jalan paling baik sebab yelah, asik ko je tunggu, kan?

ps:thanks comment weh!

Hans said...

layang2 tu senyum mengejek
hehehe

setuju
menunggu buang masa


Penangan Superstar Rajnikanth Pada Pekerja - Pekerja Di India

NUke_Rude said...

hm. actually dah type panjang2. pastu delete balik.

chill.

FaizalSulaiman said...

Hans -->haaa tau pun ko!hehehe

dia kata

padan muka aku tunggu benda yg takde?hahahaha

FaizalSulaiman said...

NUke_Rude --->lol ade ke macam tu.haha

nak tau gak pebende yg ko taip tu

yes bro..totally will recover:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR