Wednesday, November 11, 2009

LEMAU




Haaa..

Camnila kaedahnyer bila aku buka shotmix aku sendiri dari dalam bilik kolej.
Lawa kan???


Tuhan je la yang tahu betapa seksanya setiap kali nak view followers @add followers baru mahupun nak tgk sapa2 yg dah singgah page nih.
Jauh di sudut hati, aku minta maaf byk2 ye guys!. Dulu aku rajin ke blog ni dan chat sendiri dgn tuan blognya.Maybe sebab kitorg kongsi interests yg sama kot.hehehe. Skunk ni dah tak lagi sbb condition internet yg sgtla haramjadah.


To my new followers cam i.b, triple M, Duniaku, CikIntan & Hanaahmad--sorry gila2weh.ada masa yg sesuai dan connection yg laju, aku gi wat lawatan sambil membaca kat page korang okeh!
I wanna say sorry also to miss yasmin yg click Nuff pagi tadi, Sumunie yg rajin tol wat lawatan tak rasmi, Dr Darren yg datang singgah, selain Nath & CikN.

Last but not least kat Ikmal yg mai wat komen pasal poster 7Days.
Trimas bro. Rajen2 moh le bace gu!hohoho


NotaKakiFaizal---)Apsal laa aku tak pakai berukband awal2 sem dulu?hohoho

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR