Tuesday, November 17, 2009

SAYONARA PUNCAK


Final semester ku sudah berakhir. Jujur aku katakan yang aku merasa yang masa ni benar2 cepat berlalu. Lebih2 lagi nak meninggalkan kampus Puncak Alam.

pemandangan dari bilik saya..



Ya!. Memang dulu aku marah dan geram bila tetiba kena transfer di kampus "hujung dunia" nih. Tapi lama2 kan, seyesh aku dah jatuh cinta ngan tempat ni. Environment tak tercemar. Bangun pagi je dah nampak bukit bukau kaler2 hijau yang jarang sekali ada di Shah Alam.

Kat kampus ni jugakla aku bertemu @ berinteraksi secara langsung dengan a few followers spt Ferdaus Ferdy Buthaks, Beedle The Bard & Azam Alias selain Cik Kedondong. Ntah bila la kita jumpa lagi kan?Ahaks~~

To my classmate, 2tahun kita degree ni memang macam2 yang kita tempuhi. Semua rasa ada lah!hehehe. Pasni korang keje, contact2 la aku okeh!.

Alam baru dan pekerjaan?. Aku sangat teruja menantinya...

NotaKakiFaizal--)Entry last di Puncak Alam.Blog will be freeze for a few moment. To a new followers and anyone who click my nuffnag, Thank You Very Much!!. sekali lagi ya.., terima kasih daun keladi. Looking foward to use broadband asap!

6 comments:

'AQILAH said...

bakal tiba saat ni..

FaizalSulaiman said...

'AQILAH --)saatnya sudah tiba bagi ku.kamu sudah ke?ehehehe

Primadona69 said...

hahahhaa
ms Primadona69 abis blaja kat kolej dulu kan...
Primadona69 pun rs sedih..
kunun2 sedih nak berpisah dgn kwn2...
padahal...
sedih sbb nak berpisah dgn ramai jantan...
gitu kekdahnye..
hahahhaha

bEEdLE d' bARd said...

eh ko dah final sem ke? aku ada lagi satu sem kat puncak alam tu..hoho...

degree 2thn? macam mana tu ek?

dh keje n dh dpt gaji jgn lupa blaja tau..hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

leh rr enjoy errkkk ? hihi

shamimi said...

suBestkan dpt jmpe follower.
Selamat Bercuti Bro.
End of this month im going vacation.
Hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR