Monday, August 13, 2012

Empat Tahun Sudah!

Selamat hari jadi anak abah.

Dah tumbuh gigi dah ye? *Sayang dia*

Moga jadi yang berguna, matang, berfaedah dan beristiqamah.

Sorrylah bebeh, babah takleh belanja awak kek.


Happy Birthday, Blog!

Empat tahun dah aku merapu.

Lama seh!

Larat lagi korang nak dengar rapuan aku yang lagi kerapu? #eh

#1: Blogger baru, anda perlu cari identiti sendiri dalam menulis. Niche itulah yang menyebabkan bacaan anda digemari pembaca

#2: Istiqamah dalam menulis. Passion ketika menyusun ayat. Letakkan harapan untuk kekal dalam berblogging. Followers boleh cari. Tapi yang stick kat blog kita, meletakkan masa untuk baca entry kita, bukanlah satu perkara yang mudah. Jangan sombong.

#3: Cari kepuasan dalam menulis. Populariti akan datang selepas itu.

#4: Kecoh isu Bahasa Melayu Rendah bergusti dengan Bahasa Melayu Tinggi. Bahasa pun dikastakan juga?

#5: Terima kasih buat blogger yang singgah membaca, tinggalkan komen, tinggalkan jejak. Aku menyayangi kalian semua!

#6: Agak-agak aku akan berhenti menulis tak?

**********************************************************************************
Bagi korang para blogger yang ingin menghantarkan ucapan Selamat Hari Raya Edisi 2012, sila tinggalkan ucapan anda di ruang komen, beserta lagu kegemaran Hari Raya korang di ruang yang sama. Kalau rajin lagi, boleh buat Kad Raya (format jpeg) dan hatar ke faizalsulaiman85@gmail.com (tak sempat, takpe)

Moh join ramai-ramai. Ucapan korang akan disediakan dalam satu slot khas malam raya nanti. Tunggu!!

10 comments:

Ri said...

there's a time for everything
you may choose to stop
you may go on

whatever it is, i hope that you will be able to continue doing what you love n_n
that will benefit you until the hereafter
no matter what it is

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Happy besday to SEINDAH DUNIA KITA

mr.syazwan said...

S
E
L
A
M
A
T

U
L
A
N
G

T
A
H
U
N

SEINDAH DUNIA KITA

=_=

Hans said...

tahniah sebab dah umur 4 tahun
:-)

FaizalSulaiman said...

Ri ---> Thanks Ri for your support!
keep reading it!

FaizalSulaiman said...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) ---> tima kasih babah!

FaizalSulaiman said...

mr.syazwan---> SDK cakap "Tima kasih uncle fuyoooooo"

FaizalSulaiman said...

Hans ---> trimas hans. moga sentiasa berterusan!

Ixbarr Abdullah said...

blog kita sebaya la yer...bulan pun lebih kurang jer cuma aku tak buat entry pasal ulangtahun blog...hehe..

selamat blogging...rasanya dah 4 tahun jugak aku singgah blog ko ni....

FaizalSulaiman said...

Ixbarr Abdullah---> hehehe. aku kan rajin. hehehe

yup. 4 tahun dah kita kawan dan kenal, mal. ada lagi benda2 yg mungkin aku tak tau lagi pasal ko, kan =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR