Saturday, August 18, 2012

Sinar Syukur 2012: Titipan Aidilfitri 2012

Ada yang stay up malam ni ke? Tidurlah cepat-cepat. Kang esok tak bangun pergi solat sunat.

Syawal sudah menjelma. Alhamdulillah, kita masih dipanjangkan usia untuk menikmati Aidilfitri nan Mulia.

Tahun ni, cuma ada 2 penyertaan saja. Ok la tu, dari takde langsung. hehehe. Ucapan terima kasih diucapkan pada Nusrah Yahya dan Hans. Terima kasih. Tahun depan join lagi yek!


Blogger: Hans
Blog: Hans Punya Blog
Ucapan:Hans mengucapkan selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir batin kepada semua blogger dan pembaca - pembaca blog Hans yang sentiasa menyokong sejak dahulu hingga kini. Semoga silaturahim kita semua sentiasa kekal terjalin.
P/S: Hans kata lagu ini mengingatkan parody 3 suara di YouTube. Aku dah tengok parody tu. Kelakar okey





***

Blogger: Nusrah Yahya
Blog: Bicara Dari Sisi Aku
Ucapan: Selamat hari raya aidilfitri kepada keluarga,sahabat handai,rakan-rakan maya sama ada di facebook,twitter dan blog Bicara Dari Sisi Aku..segala salah dan silap harap dimaafi dan semoga syawal tahun ini disambut dengan penuh kegembiraan dan kesyukuran..



***


Ok ni kad raya ni khas untuk blogger dan follower blog, rakan-rakan FB juga followers tersayang di twitter ni. Kiranya ada tersalah bahasa, terkasar kata, mohon ampun maaf dipinta. Lagu raya aku tahun ni special sikit memandangkan beberapa insiden melibatkan hati sepanjang tahun ni. #cewah




SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN

***

SEBELUM INI



SELEPAS INI

1 comment:

Anonymous said...

[url=http://indianapoliscoltsofficialstore.com/]Blue Reggie Wayne Jersey[/url]

For best results, use photo paper in the photo printer6Avoid using the wash cloth inside the printer
That kind of glowing excitement for life is impossible to hide Take control of your finances now and when you do win the lottery, or marry up or experience any one of a host of lucky events, you'll be pleasantly surprised Of course, I have to actually get the women in my home to see them since I cannot take the cats out for a stroll in the neighborhood, but once the hard part is done, it's smooth sailing from there

[url=http://patriotsofficialshop.com/]Rob Gronkowski Youth Jersey[/url]
[url=http://ravensofficialnflshop.com/]Terrell Suggs Women's Jersey[/url]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR