Tuesday, March 24, 2009

APA? MATI? OMG!!!!

Aku tak pedulik la orang nak kata aku gila ker, tapi yang pasti kalau korang di luar sana yang minat gila dengan para suri2 rumah terdesak, malam tadi melalui episod DESPERATE HOUSEWIVES YEAR 5, salah satu karakter cite tu, EDIE BRITT (Nicollette Sheridan) menemui ajal apabila cuba melarikan diri dari dibunuh suaminya DAVE WILLIAMS (Neil McDonough). Dia tak mati kerana cubaan bunuh tu,tetapi nasibnya masih samar2 apabila kereta yang dipandunya berlanggar dengan tiang elektrik berdekatan. The most shocking episode for this season!!!. Menurut sumber E-ONLINE, MUNGKIN Edie Britt@Williams akan meninggalkan siri top tuh, tapi bila aku tgk episod malam tadi, dia cam ada chance nak hidup jer!. So, tunggu minggu depan samada Edie mati @ tak...
Indera:-)Aku adalah peminat Desperate Housewives
p/s:-) Desperate Housewives season 5 yang dimaksudkan di atas adalah tayangan di saluran abc.com (every sunday 9/8 c), bukan siaran di 8tv (every tuesday, 10.30 mlm)
Harap maklum

3 comments:

Indera said...

aku harap dia tak mati la...
uhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu......

cik kedondong said...

ko ni memang lawak
patot la nk cancel kelas hr
ceyh

Mr.shari said...

cm best je citer ni,aku nk tengok!

ehehe

:]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR