Monday, March 23, 2009

ENAM PULUH MINIT

Hanya dengan Enam Puluh Minit, korang boleh membantu menyelamatkan bumi yang kita cintai ini dari terus tercemar. So, buat korang yang masih sayangkan bumi kita, mari beramai2 switch off your electric supplies bermula Mac 28,2009 ini dari jam 8.30 malam hingga 9.30 malam. Sayangilah dunia kita. Walau ianya satu tindakan yang simple tapi besar impaknya!!!!

4 comments:

cik kedondong said...

aku rase ak blk umah la mse ni
ak nk tutop lampu kat umah
hehehe

Indera said...

rugi gila aku takdak time tuh!!!!

pijie said...

agak2 program ni menjadi x?
klu kat luar negara mgkn jadi tp kat Malaysia....ntahler.
paham2 jela rakyat Malaysia ni x smuanya pikir akan benda2 segini.bagi mereka bnda2 segini x berfaedah malah merugikan mereka(bisnes people).
itulah mentaliti org kita yg masih belum sedar bahawasanya kita ini hanya menumpang jer di bumi Allah ini.
dah ler duk free pastu siap rosakkan lg bumi ni.mmg x bersyukur langsung.

Indera said...

ok la.jom fikir logic. kesedaran global warming ni berapa org yg btol2 concern?. betol cakap ko pijie. org kita ni tipikal sgt. cakap lebey,buat tak. agaknya, kalau kesan global warming tuh MESIA pun rasa, aku rasa esok gak kerajaan amik tindakan.huhuhuhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR