Friday, March 27, 2009

DING DONG!!!

Ni part yang paling malas skali sepanjang menjadi blogger bertauliah ni(x bley blah ayat aku!). nak post N3 pon serabot MILO pikiaq dowh!. so, pepagi mulia jumaat ni lagik aku sentap beso bila tengok result test 2 aku!. cam budak bongok jer aku jawab. nta ar aku tak tau mana silap aku nih. nak kata tak study, study cam org gilak. takdak rezeki kot!. nak tebeliak mata jugak tgk result aku tadi. rasanya tulah markah terendah yg pernah aku dapat masa degree nih. leh tak bumi ni terbelah dua,pastu telan aku?. hikhikhik..boleh ker?
tapi aku nih cepat optimistik. gagal sekali takkan nak balik kampong kot?
xper. test 2!!!aku balas dendam nanti test 3!
watchaaaaaaaaaaaa!!!!!!nanti ko!!!!




Indera:-)Masa aku merapu...

3 comments:

cik kedondong said...

rilek
kite segeng

rizz said...

hehe sabo jela yerrr

Costa Rica said...

releks2 pagi pagi jumaat tak baik memarah... ceria ceria selalu...baru ensem...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR