Friday, March 13, 2009

SPM RESULTS

Salam semua. Just a quick word coz aku bersiap2 nak pergi kelas pagi ni (aku dalam kelas. curik masa!hehehe). Kepada all SPM CANDIDATES yang dah dapat keputusan korang, CONGRATS aku ucapkan. So sekarang ni korang dah jadi a part of young adult. No more playing after this (kalau korang nak sambung belajar lagi la). Kepada yang score straight A, tahniah sekali lagi. Korang mang power la. Aku dulu pon tak banyak A. Hehehehehe. For those yang tak banyak A, jangan bimbang. Jangan jadikan SPM sebagai ukuran yang masa depan korang akan musnah. Tak semua scorer SPM akan success bila dewasa kelak. U all dont be suprise!. Zaman teknologi ni semua boleh jadi. So jangan sedih2 ok!.

Indera:-) Congrats to my sister!. Her A's more than me!.

1 comment:

mongkut said...

Yang lulus cemerlang gembira, yang gagal sedih. Yang cukup-cukup makan tersengih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR