Sunday, March 29, 2009

BARU?.AKU TAK TAU!

N3 ni memula aku nak tules semalam lagik, tapi sebab tak sempat aku wat draft dulu. So cane ngan layout baru aku, Ok ke?. Aku sebenarnya kan JELES dowh tengok layout blog orang lain yang cun gilababas tuh. So malam semalam, aku lepak kat mamak dekat2 rumah aku dan aku google gila2 kat PYZAM, wishing to have a new look for my blog. Ada jumpa yang berkenan, aku follow instructions yg diberikan tuh. Bila nak save template kat blogspot, tetiba kuar list untuk delete bebebrapa link, so aku pon cuak la. Dalam WAS2 tak tentu hala tuh,aku biarkan jer dulu and aku pick templete yang sedia ada kat blogspot(kebanyakannya huduh dowh!) & aku alter sikit2.Onion Head Emoticons Korang de solutions tak?Onion Head Emoticons

9 comments:

rizz said...

wat la back up dlu sblum nk copy paste xml or html code layout tuh:)

Sly Nolan said...

delete list? hahah~ ayok~!
wat la backup tuk widget2 ko tuh!
yg html ko ley save kt word.. pastu nnt add blk.
haha..
www.btemplates.com
aku doakn ko xkn kene x bliched error :P

Indera said...

okei
thax guys!
naseb aku x wat doe!
hehehehe

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.ha btul btul btul
.buat backup kt notepad je senang
.kt word tu berat la :P
.agagagagagaga :D
*bangkang ckp sly nolan*

wana said...

copy coding la.. senang ke lorh.. meh kiter tolong.. ihik..

aLis Qay said...

hehe..kite pon x pat nk tkar backgrnd die.... konpius lah..nk edit2 sume..

haiii...mnyushkan..:(

cik kedondong said...

kan da banyak org tulun
mmg kene copy la widget ko tu
xpe2
slow2 la

fikri FAUZI said...

ok la tu.
kau nyer blog cun da ni.
;P
do KIT

Indera said...

ye ke fikri?hehehe
kembang jap.kuikuikui..
aku pon stat nak suka layout nih.
suci bersih!
hehehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR