Sunday, June 07, 2009

ULASAN: THE WORLD'S GREATEST KILLER-BACAAN GORY


Takot seh!. hahahaha..
K la just a quick n3. Aku nak share ngan korang sumer yang skunk ni aku sedang membaca satu buku yang berjudul THE WORLD'S GREATEST SERIAL KILLERS. Honestly, buku ni aku dah ulang baca hampir sepuluh kali!!!!(baca sikit2!.ehehehe). Aku beli dah lama. Since 2006. Masa tu aku masih study kat UiTM Penang. To be honest, why i love this book so much because it is really understandable. Seyesh!.
Buku ni ada banyak siri. Selain SERIAL KILLERS, ada jugak FAMOUS ACCIDENTS, FAMOUS HOLLYWOOD DEATH, etc. FYI, buku ni adalah based on the true case and story. Well, ya, all the killers in this books sangatlah kijam dan hukuman yang dikenakan atas diorang tuh mang sangat setimpal.

Bagi aku buku ni antara buku feveret aku selain CUT!, FAMOUS ACCIDENT AND DEATH IN HOLLYWOOD--)seyesh buku ni aku payah nak habis baca coz tebal cam ensiklopedia!!
Bukan nak menunjukkan kecenderungan yg aku ni ganas okay, just wanna share my interest to u. ehehehe. (jangan folowers aku larik pasni sudah la.hahahahaha)

BTW, Thanx a lot Amin Saari coz dengan baik hatinya mem"promote" my novel's blog. Trimas banyak2. Tunggu episode seterusnya, Amin!. Novel ni disiarkan 2 minggu sekali so Selamat membaca!. Here some hints--) The novels were made into a trilogy where the 2nd installment were set in 10 years after the 1st installment, and the 3rd(last part) will be set 1 year after that.
The 3rd installment will be title Oktober...Dendam Terakhir and so many important characters will be die:-)


Indera:--) God..I love books..

4 comments:

NUke_Rude said...

hu.. kalo aku, sure tak baca buku2 camni. maybe kalo baca buku2 camni, imaginasi aku jd melampau kot. hahahaha..

bEEdLE d' bARd said...

macam best jek buku mi..nak pinjam bley x?

Indera said...

NUke_Rude--)hahahaha.mst ko kuat berimaginasi nih:-)

bEEdLE d' bARd--)bleh ajer.xda hal:-)

rizz said...

best tu shbat jd kekasih hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR