Saturday, June 20, 2009

PERMOHONAN MAAF


Disini aku ingin memohon maaf kepada commentator Yat di atas tulisan entry Sahabat jadi Kekasih yang disiarkan beberapa minggu lepas. Tak sangka plak leh jadi talk among "us" kan?!. Walaupun maksud aku pada entry tu lebih kepada memberi contoh, ternyata tulisan aku tu secara tak sengaja dah menyinggung perasaan individu2 tertentu.

Terima kasih kepada mereka yang memberikan pandangan2 pada entry tersebut. Walaupun ini blog aku dan aku boleh kata “ada aku kesah cak..cak..cak” style, tapi kena jaga2 juga sensitivity dan perasaan orang lain. Adatla blogger mana tak kena attack ngan reader kan?. Cool saja cukuplah.

Thanks to Yat coz willing to read my entry. To all bloggers, jangan tulis yang bukan2 tau!. Nanti jadik cam aku!. Ha..kan padan ngan muka aku!. Hohoho...

Diharap permohonan maaf ini diterima dengan hati terbuka:-)

Indera:---)Mata pena itu lebih tajam dari mata pedang!. Watch out yaa!

3 comments:

Budak Lok Heng said...

Layak la ko dapat pe yang ko tulis.. dah tu nasib ko. huhuhuhuhu... kadang2 orang x paham. pompuan ni ble naik "red flag" ader je masalah yang x kena. huhuhuhu sekali lagi..

Tunjuk Bintang said...

Lalalallala...
hehehhehehehhehe...
huhhuuuhhuhuhuhuuhhuhuhuh....
hahahahahahhaha....
wakakakakakakaka.
kehkehkehkeh...
ala... releks ar bro. lu ni mengelepor sangat....

cik kedondong said...

rilek la
adat tulis blog
tak smua orang suke

terasa memang la
tp reader pon janganlah hentam blogger
bukan tulis nama direct pon kan
it's just a story

ntah la
kite bukan boleyh puaskan hati smua org

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR