Tuesday, June 09, 2009

KULIT BARU

Hello bloggers!. Agagaga..Bukan aku yang bertukar kulit yer! (ingat ular ka?.hehehe) Ini buat first time in my life, aku dengan jayanya sudah menukarkan layout blog aku kepada nafas baru---)aiceh!. tak bleh bla ayat!. Honestly, bosan jugak asyik tengok skin yang sama jer bila tiap kali update blog!. Memula takut jugak nak tukar skin. Ye la, nak copy HTML ngan widget2 bagai kan?. Haruslah berhati-hati!. hehehehe.

Aku harap, korang2, espcially my beloved followers happy ngan layout baru ni dan yang paling penting senang nak dibaca!. Betul tak?. K peeps, that's all for today. Have a nice day!

Indera---) Akhirnya...

12 comments:

mr.syazwan said...

F
U
U
U
U
U
Y
O
O
O
O

itu je leh dpt ku gmbrkan..
=)

Indera said...

mr.syazwan --)
F
U
U
U
U
U
Y
O
O
O
O

thanx mr syazwan:-)

bEEdLE d' bARd said...

lawa skin baru.. =)

aku skrgni tgah malas nk edit blog..cuma update jek..huhu

Indera said...

bEEdLE d' bARd ---)ni pun buat slow2 gila coz internet punyalah lembabun!. hehehehe...

rizz said...

cntekk layout heheheh

Indera said...

rizz ---)thanx rizz. keep viewing ya:-)

CikYana(",) said...

wah indera

layout baru ni lawa lah

mantap gitu

pape pun

take care taw

yana xde 3ari nie nk jge indera

ngeh2 (^_^)

Indera said...

CikYana(",) --)thanx a lot cik yana. susa gak nak buat.ehehehe

the virus said...

cmni bru cun...bru segar sket mata memandang
layout yg lme 2 boring sket coz da lme tgok...
pe2 pun bravo diatas kerajinan saudara dlm menghasilkn kulit baru ini...congrats bro

UG14 said...

wah! very interesting la pren..
kulit baru! u got style!
=) all the best!

TunjukBintang said...

semua memuji... aq bukan nak mengutuk tapi biasa je bagi aq. emph... tu pon pass aq cakap layout ko boring. hahaha last2 tukar jugak. ala just copy html je kan. oklah tu, tapi banhyak juga benda yang dah hilang. cepat2 update layout bro!!!

FarHa said...

ok not bad la...aku suke n penah tgk gak layour nih hehe..aku kekadang mls nak tukar layour sbb kena edit bykk adoii laaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR