Thursday, July 30, 2009

ASS-CER


First and foremost, aku update blogku di CC. Jangan terpedaya dengan pic di atas sebab aku tak bercadang lagi nak tuka lappy baru dalam masa terdekat nih. UiTM Puncak plak akan beroperasi seperti biasa minggu depan lepas bercuti mendadak gara2 selsema vavi yg melanda beberapa kampus, so aku ngan buta2 tak cari lagi beberapa journal, mengambil keputusan rilek2 pisang sambil cari siket2 kat CC nih.

FYI, internet kat bilik aku dah seminggu takde. okay!. 4 kali turun naik pejabat kolej, macamla aku takde keja lain nak buat. Sevis cam hapa ntah!

InsyaAllah dis coming Thursday, aku akan hantar lappy aku ke ACER CENTER kat area Subang. Ironinya, semester lepas aku hantar ke tempat yg sama gara2 masalah hard disc. Sem ni samada masalah power supply@mutherf$%ker eh..eh..mutherbod!

Best kan lappy aku?. Klau la lappy aku tu orang, dah lama aku sepak laju2!

Indera:--)Laptop consist wif a fragile items. Sketol rosak, sketol jugala ko kena ganti.

12 comments:

CikYana(",) said...

salam incik indera
pekabo?
wah on9 di cc yer
okla 2..atleast dpt gk on9
hihihihi

cikyana demam skunk nie
wah xsuka demam2 nie

Indera said...

CikYana(",)--)tula nasib leh on9 kat cc.ye ke demam?.makan ubat ek.smoge cepat baek!

FERDAUSferdy Buthaks said...

beli2...

Zura said...

study kat UiTM puncak alam ke..???

bEEdLE d' bARd said...

hai..lame x onp..rupenye laptop x elok lagi yer.. sabo yer..huhu

pauhputik said...

salam bro.... pe khabor????
rosak pe lak lappy ko kali nie????
ok x kampus baru????

Indera said...

FERDAUSferdy Buthaks --)eleyh tau la pt dia baru masuk kan?hahaha

Indera said...

Zura --)ye.zura kat puncak gak ke?

Indera said...

bEEdLE d' bARd --)lapy ak dah okay la bard.mujur leh wat gak ass

Indera said...

pauhputik --)wksalam.sihat jew.kampus baru okay la.susa siket nak p uitm induk.btw, my lapy da okay la.huhu

NUke_Rude said...

wah.
hebatlah lappy ko.
sib baik aku tak beli.

hahaha.

nway bro. tukar baru je. huhuhu. (mcm la benda tu singgit dua inggit kan?)

Zura said...

sy xstudy lagi dah...otak dh tepulah...bkn xnk study...tp selalu gaklah g puncak alam tue sbnarnye...tp xpnah smpai lg lah ke uitm tue lg...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR