Sunday, July 12, 2009

THINKING ABOUT MY ASS


Dekat seminggu duduk di Puncak Alam, aku masih belum berkesempatan mengambil beberapa gambar2 untuk di upload di blog aku ni. Nanti la kalau ada masa.

1st week ni memang tak banyak perkara yang perlu di buat. Tapi,suprisingly unlike my previous semesters, awal2 lagi lecturer minor aku sudah berikan 3 ass.

Itu belom termasuk 1 paper major dan paper thesis wajib aku.

Sampai skunk, aku masih belum jumpa tajuk yang sesuai lagi owh. Kalau boleh I wanna find some current issues and challenges relating to my field of study. Aku tak mahu pilih tajuk dengan semberono sebab aku tak mahu susah dikemudian hari.

Esok lepak jap kat kafe kolej cari beberapa tajuk yang dirasakan sesuai.

Dengan beberapa applications yang diblock sana sini membuatkan aku nak meroyan kejap.
Adesss!!!.

Hopefully I'll get one...

p/s--)ass is assignment. Got it from blogger aliph j.thanks a lot aliph.cute dow ass!

Indera:--)My classmate complaining that my entries did not thrilling as the previous. Maybe I should think the solutions.hehehe

7 comments:

'AQILAH said...

sama

da kena dapat ass. kena cari produk. interview org

Indera said...

'AQILAH--)hehehehe..takpe mujur dpt ass awal.kalu dapat lewat2, pergh teruk gak tuh.hehehe

nway, gudluck sis:-)

FERDAUSferdy said...

owh...igt kan ass tuh bontot, rupenye assgmnt...

Indera said...

FERDAUSferdy--)amboi ko ferd.kalu bab2 kuning ni ekspert je yer?hehehe

CikYana(",) said...

selamat wat ASS la ye
hihihihi

Indera said...

CikYana(",)--)trimas ye cik yana!

Aisyah AR said...

wahahha!!!
heppy ass la gtu!!!

me, just one ass so far...
more to come soon...
gotta be prepare!!
huhuu...
gambate!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR