Monday, July 06, 2009

BARU YANG MACAM S....

Aku malas nak upload gambar baru di kampus Puncak Alam. Bukan sebab tak cun..lawa tu mang lawa. Citer pasal bilik kolej memang tip top. Seyesh besh. Sampai aku plan nak ponteng kelas siap2.--)pergh malas sial aku!.

Soal fasiliti lain, aku malas nak komen. Dengan makan kena beratur bagai. Kedai kiosk yg sangat sedikit. Pilihan tak banyak membuatkan aku tahan lapar saja. Banyak sebenarnya nak komen itu ini..tapi taulah kejap2 lagi mesti ada org cakap--) U kena bersyukur..dulu kitorang tak macam ni.., lagi susah dari U--)klise answer...

Lepas tu soal jadual yg "kuca-bara" lagik!. aiyoyooo...Semak tol!

Indera--)Masuk kandang kambing mengembek..kandang rimau?
p/s--)sorry bahasa aku kelam kabut.Terlalu tension

7 comments:

CikYana(",) said...

cool okey
xelok marah2

wlaupun mymood is not ok
hihihi

farida tarmize said...

setujuuuuuuuuuuuuuu!!!

Faizal Sulaiman said...

CikYana(",)--)oyeke?same to me here! huhuhu

cik kedondong --)couldn't agreed more!

CikYana(",) said...

haah
my mood not sooo okey now
guilty with my own feeling
huhu i dun know why

i want 2 cry n
borrow someone shoulder

uwaaaaaaaaaaaaaa

Bardboo said...

aku pon ketensenan duk kat sini..
=(

The Moon Hapiz said...

Patut bersyukur a..
Untuk masuk uitm bukan senang..
da la murah
yuran murah..
xde yang senang senang je
mesti ade yang susah..

dari tukang buat air kat kampus puncak alam.. :)

The Moon Hapiz said...

lagi satu.. komen2 A KAT BLOG AKU.. BUSAN SIAL AK SOWANG2X

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer is his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please note that all works include short stories and online novels published in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer first.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED