Sunday, July 26, 2009

REHAT

Salam readers.
Blog ni akan di rehatkan kejap.
Motip?
Sebab MutherBod aku kena ganti baru!!
WTH!!!
Seyesh aku menyumpah kat2 nak lepas dpt tau lappy aku takle on!
Cam Babeee...

Ish tak baik dow aku..
Sabo..
Tuhan bagi ujian, suruh redha.
Dia suh aku blaja rerajin.
Jgn main internet jew.


Ok..bila dah settle sumer, aku update blog aku ni ekk.
Keep on following me
Utk blog novel plak..,aku akan cuba sedaya upaya kuarkan hard disc dr lappy n jadikan external hard disc.
Sayang woo..kalu kena buang sumer2 tuh.

Indera;--)Moral..jgn pakai ACER!

7 comments:

dark said...

aku pakai acer..aku pakai acer..hahahaha!!

CikYana(",) said...

huhuhu

sy pkai DELL

lalalala :P

bEEdLE d' bARd said...

slamat berrcuti.. =)

eh aku guna ACER gak..kena tukar ar lepas ni ek

orange.itu.jingga. said...

hahaha..
pkai la hp len kali..
terbaek oo..:)

Indera said...

TO ALL COMMENTATORS

Thanks a lot ya.keep on reading my entry.

Aisyah AR said...

dear lappy indera...

get well soon ya...
cian indera...
nak berkarya jd ssh...
huhuuu...

to indera...

byk bersabar ya...
sume ni dugaan...

p/s: mcm pe ntah ayat..hahahah!!

epol said...

haha..rileks beb...sabo2

kalo masalah laptop nie mmg tak pernah selesai..cam sgt fragile gile menda alah nie..

aku tak pakai ass-cer tapi pakai KOPAK v3000 (nama manje2 aku kat compaq..cam cilake dia nye prob..huhu

nway,pasni kalo ko beli baru..tak kire ape2 brand pon kena guna le cam ko jaga anak kecik..hehe :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR