Tuesday, July 07, 2009

ILHAM DI PAGI HARI

Pagi ni aku takde kelas. Kelas minor aku bermula petang ni, tapi disebabkan perkhidmatan bus UiTM akan hanya bermula pada hari esok, so aku kena skip kelas petang ni.

So dengan internet yg dibekalkan, banyak juga benda yang nak dicari terutama journal untuk tajuk Independent Study aku dan beberapa rujukan termasuk dengan proses pendaftaran kursus.

Biasalah.., bila dapat internet provides by university, we need to use it wisely coz diorang tak mao kita menghabiskan internet bandwith yg dibekalkan. Walaupun separuh hati tak rela dan terasa sangat membosankan (sebab tak bole nak download @ tgk tv guna web--)sebab tv yg diprovide sgt la "hidup segan, mati tak mahu") kita terpaksa belajar menerima kenyataan itu.
Mungkin sebelom ni dah biasa duduk rumah sewa, jadi bila duduk hostel, jadi kekok plak.

Aku yakin, tak lama lagi beberapa applications akan di dibanned. Tak caye..korang tunggu lah nanti.hehehehe(gelak jahat)

Bercerita tentang page blog aku, aku dahpun remove beberapa widegts antaranya poll ngan blog's song. Ada gak bahagian yg tak habis load, membuatkan aku sangatlah kreatif menconteng beberapa parts. So enjoy la ilham di pagi hari nih yer.huhuhu

Contengan Merah Bulat2 Ilham Leoardo da Vinci--)Patot ada corak2 situ, tapi bila aku bukak pagi tadi takde. Connection slow kot...

Garisan2 indah Piccaso--) garisan merah kiri-kanan ni pon antara page yg tak habes download. takde widgets digunakan cuma layout blog saja. Another slow internet connection.

Mesmerizing Frida Kahlo paint spray--)Poll undian layout blog. Smalam takde, pagi tadi aku check, kuar plak restricted area bagai..so aku tengok sangatla semak, I decided to remove it!



Indera:--)Hati yang ikhlas akan memandu kita ke jalan yang benar:-) So Indera apalagi?! betolkan niat!!!

11 comments:

CikYana(",) said...

aiyoo skip kelas ke?
xpe ke?
huhuhuhu

page yana pun de org komplen berat
so terpaksa remove beberapa gadget

Indera said...

CikYana(",) --)oyeke?ok la tu..ringan sikit kan?hehehehe

CikYana(",) said...

huhu
yana bukak xde mslh sgt pun

kalo line slow bru lmbt loading
:P

Indera said...

CikYana(",) --)maybe ada sense uitm kot.hehehe

joegrimjow said...

pernah jugak app kene banned
ish2
xsuke

Indera said...

joegrimjow --)seyesh joe.susah sgt. nak kuar sini pon agak jauh la. mybe one side depa wat camni utk tak mahu students lalai,but the other side membuatkan kitorg sangatlaaaaa bushan.

hafizzuan said...

hati yang ikhlas akan memandu kita ke jalan yang benar..love the quote..

TAN SRI MOHD. IKRAM said...

aah!
semak sgt.
removed2..
heheh!

dark said...

kesederhanaan..aku suke..lalalala..ahakz!hehehe..

Indera said...

hafizzuan --)bahaha..

TAN SRI MOHD. IKRAM --)a'a semak sgt.meh tlog bersihkan!

dark--)ye..ye kesederhanaan

CikYana(",) said...

out of topic:-

my blog is updated

spend ur time 2 read it

tq :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR