Sunday, June 27, 2010

BYE BYE BROWN, WELCOME RED


Layout lama..

Salam

Terkejut dgn layout baru? Aku pon sama.

Hambik kau. Sekali merah aku bubuh!

Aku sebenarnya jarang applykan kaler ni dalam kehidupan seharian. Maklumlah, kulit tak berapa nak cerah. Jadi warna2 florescent ni sungguh2 aku elakkan.hahahaha..

So far setakat ni, mata aku masih tak bole nak trima tulisan besar gedabak utk blog update. Takpe, lama2 kang aku biasa lah.

Bosan dengan layout kaler kelabu tu. So dah pakai agak2 dalam setahun. Rindu plak nak pakai balik.wakakaakkakaka..

Tengok la dalam sehari dua neh, kalau rasa ok, aku teruskan sudah.

Setakat ni ada a few applications yg belom di tambah. Ada technical thingy sket yg dulu tak jadik kat layout lama, mengada2 jadik kat layout baru.

Kang dari masa ke semasa , gua update okay! Chiao!!

14 comments:

fndrocka said...

lebih ceria daripada biasa

hanis aleeya said...

belum cukup merah lagi tu.. Haha..

FaizalSulaiman said...

fndrocka---)thanks..thanks;)

FaizalSulaiman said...

hanis aleeya--)nak merah mak ngah la tuh.ahahahahahahahaha

NUke_Rude said...

hah!! fresh skit.

nampak cam garang plak blog ko nih. haha.

tahniah!

Parkcheek Chun Li said...

nice...ok dh nih....

header tuh ko buat la banner sndri....lg lawa...

plus, background ko nih leh ditambah lg....

Aby Umy said...

wew, tmplatenye keren
best la

FaizalSulaiman said...

NUke_Rude ---)garang?i loikeeee

Hazirah Barakbah said...

red is more attractive lahh. gempak gitu :)

Mr.Homosapiensz said...

i need sunglass!!!

yg ni lebih confident skit.....yg dulu pn ok...nmpk sempoi jer....

FaizalSulaiman said...

Parkcheek Chun Li --)header mang nak tuka.hehehe..nak lawa sket.lalala

FaizalSulaiman said...

Aby Umy ---)keren ah!tq!

FaizalSulaiman said...

Hazirah Barakbah ---)tq.memang attractive sgt juga neh;)

FaizalSulaiman said...

Mr.Homosapiensz ---)thankss!!! aku rasa red ini sgt sexy.hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR