Wednesday, June 09, 2010

INI BUKAN ENTRY SEDIH, JADI MARILAH KITA MENARI CAK LEMPONG..YIHAAA

Salam;

Penulis blog ini mengalami sawan dalam kepalanya. Jadi kau biarkan saja kepalanya berpusing tari dalam paksi yg memeningkan.

Aku baru sedar, dua tiga menjak ini entry aku kebanyakan berbaur emosi. Taman sungguh kan? Haihh, gua manusia juga. Asalnya sama macam kau juga. Tanah.

Jadi dalam usaha mencari mood, fikiran yang positif macam astro ceria-kanak kanak-riang-gembira, aku cuba mengingat semula kisah-kisah lama yang melucukan. Untuk kita-kita ajeee..

Opss..

Aku perlu berhati-hati. Tak semua kenangan manis itu MANIS buat kita. Mungkin ianya RACUN bagi orang lain.

Baiklah murid2, cikgu nak habaq mai sat. Sekarang cuti sekolah. Anak2 yang membaca tulisan yg tak seberapa ini harap2 nya mendapat sesuatu okay. Musim cuti ini sesuai buat korang berenak-enak di rumah. Tolong mak anda membasuh, mengemas, memasak, urut2 bahu ke, kaki ke.

Jangan la nak berangan jadi Puan/Tuan besar dalam rumah, ya! Aku boleh tabik spring buat anak2 yg bangun lewat, matahari dah tak ingat berapa galah atas kepala, kemudian selamba beruang makan nasi, tak gosok gigi pastuh online bukak Facebook!

Syurga..syurga

Paling best, langsung tak besalah kat mak dia yang tertunggang tunggeng buat kerja.

Tolonglah mak anda. Kalau bukan ada, siapa lagi…Kata sayang kat mak? Hari Ibu haritu kemain lagi berjanji,bermadah segala.

Sementara dia ada ni..buatlah kebaikan..

Oh ya, pemenang kontes Earth: We Care, We Love You akan dipos hadiahnya InsyaAllah minggu depan. I am so sorry sebab terlalu sangat sibuk. Hah ambik tu. “Terlalu sangat”

FaizalSulaiman:---) Heh aku perasanlah cerita “Kau Aku” apa2 lah yg kat Astro Ria tu merepek-repek ar. Siapa perasan?Angkat tangan???hahah

p/s: Prosa Cinta Amir Naufal, esok macam biasa 7pagi.


Gambar ihsan Google

7 comments:

El-Zaffril said...

Entry berbaur emosi... dalam hati ada taman kah?

FaizalSulaiman said...

El-Zaffril---)emosikah?hahahaha

Parkcheek Chun Li said...

jangan syg...jgn...pakcik x sempat nk tolong nnt kang...heheheh

FaizalSulaiman said...

Parkcheek Chun Li---)ngadalah kau pakcik.hahahahahaha..tolong mak ekau tu yo!haha

hanis aleeya said...

Erk.. nak tukar alamat bole? dah alang2 nak balik kampus ni nak mintak tolong send ke kampus je senang nak amek..

thanks k..

FaizalSulaiman said...

hanis aleeya---)boleh no problem hanis.email kan alamat baru tu yerp.

faizalsulaiman85@gmail.com

NUke_Rude said...

skali skala emo takpe.. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR