Monday, March 22, 2010

ISNIN: MENCARI SESUATU YANG KREATIF

Di salah satu lokasi filem PGL di Kluang

Salam;

Isnin datang lagi.

Banyak perkara yang paling orang tak suka hari Isnin. Serius beb!. Aku pun salah satu dari mereka. Lepas saja dah bekerja nih, banyak benda sudah semakin tak larat kita hendak membuatnya. Salah satunya update blog. errr..tapi disebabkan aku-sang penulis yang berhati kental professional, maka seboleh mungkin nak mengemaskini setiap hari selain dapat membalas komen kalian dengan lapang dada.

Maka Isnin ini, sama tipikalnya dengan hari isnin yang lepas...buntu!

FaizalSulaiman's Foot Note:---)Balik dari Pesta Buku Antarabangsa di PWTC, aku terus mencari idea apakah yang nak digunakan untuk mengajar 3 kelas ku harini!.

Peraduan masih berjalan. Klik sini untuk join. Juga jangan lupa Farcir BAB 6 hanya di Aksara Keraian, jam 10.03 malam. Harap tekaan anda mengena!!!!

3 comments:

'AQILAH said...

isnin masa untuk belajar kembali.

FaizalSulaiman said...

'AQILAH ---)hahaha..tang ni aku setuju beb;)

selamat belajar Qilah!

iyllienaz said...

location shooting pgl smua cantik2 kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR