Thursday, March 11, 2010

PROMOSI KEDUA DAN MENJENGAH FANTASI

Salam;

Entry ni berkenaan promosi kedua kontes "Earth We Care, We Love You". Klik sini @ banner bawah ni untuk mengetahui cara2 menyertai juga hadiah yang ditawarkan.


Lumayan. Tapi taklah selumayan hadiah "saya menang motor" ok.

Hat tu, tunggu pokcik kayo noo..

Lepas je korang buat entry kontes tu, sila copy URL kontes dan paste di comment box @ di shoutmix. Pastu, aku akan copy URL korang dan kemudian di listkan di sidebar sebelah kanan, bawah badge kontes tersebut.

Terbaru, bakal pemenang T-Shirt "Hijau" akan dibuat berdasarkan saiz baju!!. Ada harapan untuk korang berpeluang memenangi tempat pertama nih!.

Juri pulak akan diperkenalkan di pertengahan contest ni nanti Aku tak terlibat langsung dalam pemberian markah. Kriteria gambar akan dinilai berdasarkan:

Gambar dan Originaliti: 50%
Caption: 30%
Kreativiti (edit @ natural) : 20%

Terang(clear) ek?. Artikel contestents lak akan direview setiap Sabtu;).

So, apalagi? jom join ramai2 kontes ni.

OK. Titik promosi!Esok sambung lagi.hahahaha

Sabtu ni, aku bercadang kira nak menonton filem fantasi arahan Tim Burton, Alice in Wonderland. Siapa dah tengok filem ni?. Ok ke? Tapi bagi aku, kalu Tim Burton buat, musti in list must see movie jugakla.

Tunggu dan lihat sajalah.Kalu ada review dlm blog ni, maka aku memang sudah menontonya;)

FaizalSulaiman'sFoot Note:---)Nak tengok filem musical "Nine".huhu

8 comments:

'AQILAH said...

faizal...hehhee aku on the way download, sabar yer...:)

FaizalSulaiman said...

'AQILAH---)thanks babe.tengkiu tau. takpe2 take ur time k;)

Frodo Baggins said...

insyaallah x bz aku tepek banner ni ~ today

FaizalSulaiman said...

Frodo Baggins ---)thanks bro!. kalu rajin, join skali okay;)

hans said...

macam best jer contest nih

p/s : Jangan lupa join contest Tulis Dan Menang - RM250 untuk dimenangi dekat Entry Sticky Mode dekat blog saya

iyllienaz said...

faizal, sorry, lately aku lambat singgah blog2 korang..byk benda nk settle..aku antara peng'comment' yg terlambat ke??haha..dun worry..still baca n comment entri ko even lambat....

FaizalSulaiman said...

hans---)haha..jom ar join.ok aku dah semak.tp idea lom datang.hehe

FaizalSulaiman said...

iyllienaz---)ok takpe iyllie.faham2.fokus apa yg ko wat dulu ok;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The views of the writer are his own, and do not in any way reflect the views on other sites affiliated with this site, the staff involved with the site, or any other members of this site. It is your OWN RISK by reading all the entries. Please noted that all works inclusive short story and online novel in this site are written by the writer. You may share all the articles, but you've must consult with the writer.
Any inquiries, feel free to email the writer on faizalsulaiman85@gmail.com
ALL RIGHTS RESERVED

My other site: TUMBLR